Home Magazin Zanimljivosti RECITE NAM KAKO SPAVATE I OTKRIĆEMO VELIKU TAJNU O VAMA: Ako spavate...

RECITE NAM KAKO SPAVATE I OTKRIĆEMO VELIKU TAJNU O VAMA: Ako spavate kao broj 4 – EVO KAKVA STE OSOBA…

357
0

RECITE NAM KAKO SPAVATE I OTKRIĆEMO VELIKU TAJNU O VAMA: Ako spavate kao broj 4 – EVO KAKVA STE OSOBA…

Otkriveno je da je omiljeni položaj u kome najčešće spavamo povezan s nekim crtama ličnosti i da može reći nešto o našem karakteru.

Položaj fetusa – Vi ste borac. Spolja djelujete jaki, ali iznutra ste jako osjećajni. Umijete da budete i prilično sramežljivi kad prvi put upoznate nekoga.

Na boku s rukama uz tijelo – Vi ste opuštena, ležerna i društvena osoba, ali ponekad i lakovjerna.

Na boku s rukama ispred sebe – Ako najčešće sanjate u ovoj poziciji, to znači da ste slobodumna, ali i sumnjičava osoba.

Na leđima s rukama dole – U ovoj pozi vole da spavaju tihi i rezervirani ljudi koji postavljaju visoke standarde kako za sebe tako i za druge.

Na stomaku s rukama oko jastuka i glavom okrenutom na stranu – Ova pozicija otkriva vrlo društvenu i pomalo drsku osobu koja kritikuje ostale, ali ne podnosi kad nju kritikuju.

Na leđima s rukama oko jastuka – Vi ste dobar prijatelj jer ste uvijek spremni da saslušatie i pomognete. Ne volite da budete u centru pažnje. balasevizam.novi.ba

Previous articleVJENČANICA JOJ KOŠTALA 170 HILJADA EURA, TORTA 40 HILJADA: A da joj vidite mladoženju, DA LI SE BOGATA NEVJESTA USREĆILA?
Next articleJelena iz Beograda se porodila, pa se 22 dana poslije PORODILA OPET: Doktor mi je rekao “NISAM MAĐIONIČAR, pokušaću da ti spasim bebe”