PRED ULAZAK U ZADRUGU OGLASIO SE MENSUR AJDARPAŠIĆ: Mini poručio samo jednu stvar…

Showbizz

PRED ULAZAK U ZADRUGU OGLASIO SE MENSUR AJDARPAŠIĆ: Mini poručio samo jednu stvar…

Nakon raskida sa Filipom Carom, Mina Vrbaški je zadrugara uporedila sa bivšim emotivnim partnerom Mensurom Ajdarpašićem, otkrivši tom prilikom da ju je on zlostavljao fizički zbog čega će ga “strpati u zatvor”.

Crnogorac je tim povodom burno reagovao na društvenim mrežama, a potom je, kada se malo smirio, dao i intervju ovim povodom.

– Mina se služi lažima. Bijednica jedna. Prvi put čujem da se protiv mene vodi sudski postupak. Prijava ne postoji u policiji. Nikada je nisam tukao kao što priča. Nikada je nisam izbacio na auto-put. Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam – izjavio je Mensur za “Star”.

– Inscenirala je sve. Ja sam u odnosu sa Minom iskorišćen, čak se zbog njene priče sve okrenulo protiv mene. Pa i sama je priznala da se sve vrijeme igrala sa mnom i da mi je namještala diskvalifikaciju. – dodao je Ajdarpašić.

– Ne znam šta će biti ako ja uletim tamo. Mina me djevojka više u životu ne interesuje. A to što sam rekao da će mnogi kad uđem da bježe po krovovima i da se kriju, neću da otkrivam na koga sam tačno mislio, vidjećete uskoro. balasevizam.novi.ba