Home Magazin Showbizz NJU I DETE SU IZBACILI NA ULICU: Stoja ispričala šta joj se...

NJU I DETE SU IZBACILI NA ULICU: Stoja ispričala šta joj se izdešavalo nakon smrti supruga!

132
0

NJU I DETE SU IZBACILI NA ULICU: Stoja ispričala šta joj se izdešavalo nakon smrti supruga!

Poznata folk pevačica, Stojanka Novaković Stoja, postala je majka još kao maloletna devojka. Pevačica se udala kao tinejdžerka i sa samo 17 godina dobila sina Milana. Ona tada nije mogla ni da sanja šta će je sačekati u životu. Njen suprug je poginuo u nesreći, a ona je sa detetom ostala na ulici.

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka koga sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam s jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako. Porodica mog supruga me nikad nije volela, smetala sam im od samog početka – rekla je Stoja u jednom intervjuu i dodala:

– Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam.

– Do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje prijateljice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednji komad hleba – ispričala je Stoja o teškom periodu iz rane mladosti.

Stoja je veoma ponosna na svog sina Milana koji radi u psihijatrijskoj bolnici “Laza Lazarević” i bori se za sebe i svoju porodicu. On je pevačici podario dvoje unučadi koji su joj najveća radost u životu. Stoja se redovno čuje sa svojim sinom i unucima, a viđaju se kada god imaju vremena. srbijadanas.com

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S T O J A (@stoja_institucija)

Previous article(VIDEO) Hadžihafizbegović o borbi sa koronom: Kao da me sotona napala, prošao sam pakao!
Next articleJANJUŠ PRIZNAO DA NIJE PRESTAO DA VOLI MAJU! Otkrio da li bi se pomirio sa BIVŠOM LJUBAVNICOM, a evo šta mu je onda poručila!