Home Zdravlje Radikalno čisti crijeva, topi masne naslage, liječi gastritis: Ovaj čudotvorni napitak se...

Radikalno čisti crijeva, topi masne naslage, liječi gastritis: Ovaj čudotvorni napitak se pravi od samo 2 sastojka!

422
0

Radikalno čisti crijeva, topi masne naslage, liječi gastritis: Ovaj čudotvorni napitak se pravi od samo 2 sastojka!

Ukoliko imate bilo koji stomačni problem ili višak kilograma, ovaj napitak će u tom slučaju biti u od pomoći. Pravi se od samo 2 sastojka, a vrlo je moćan kod uklanjanja bola u želucu, topljenja masnih naslaga, čišćenja crijeva, ali i u otklanjanju nadudutosti i grčava.

Za pripremu će vam biti potrebno:

-Čaj od hajdučke trave

-Mljeveni lan

Prokuhajte vodu, pa dodajte hajdučku travu i ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga procijedite i dodajte kašiku mljevenog lana. Ovaj napitak se pije svako veče pred spavanje, a daje rezultate nevjerovatnom brzinom. Već nakon nekoliko dana korišćenja osvetićete olakšanje u stomaku.

Hajdučka trava je od davnina poznata u narodnoj medicini. Ova biljka sadrži obilje vitamina i minerala. Nadzemni dio biljke u cvjetanju sadrže etarsko ulje, flavonoide, vitamin K, gorku materiju ahilein, smole, stereole i tanine. Zahvaljujući svojim svojstvima povoljno djeluje na stomačne probleme, a preporučuje se i za očuvanje zdravlja jetre i za pročišćavanje krvi.

Lan, kao što vjerovatno već i znate, je odličan za pokretanje metabolizma i “lenjih creva”, što samim tim znači i pokretanje procesa razgradnje masnih naslaga.

Napomena: Ne preporučuje se kontinuirana upotreba ovog čaja u dužem vremenskom periodu od 2 nedelje. Velike količine mogu uzrokovati glavobolju, a dugotrajna upotreba alergijski osip i osjetljivost kože na sunce. (Stil.kurir.rs)

Previous article2 SASTOJKA ZA DUPLO BJELJE ZUBE: Izbijelite ih kod kuće ZA 1 MINUTU, bez odlaska zubaru!
Next articleU Njemačkoj jedan od najcrnjih dana od početka pandemije, oglasila se Angela Merkel!