Home Magazin Zanimljivosti DOBRO SE ČUVAJTE OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA, ONI SU NAJOPASNIJI!

DOBRO SE ČUVAJTE OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA, ONI SU NAJOPASNIJI!

278
0

DOBRO SE ČUVAJTE OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA, ONI SU NAJOPASNIJI!

Prema astrologiji, svaki znak ima negativne osobine koje su pomiješane sa pozitivnim, ali kod nekih negativne prevladavaju. Neki su tvrdili da je prema podacima FBI-a najopasniji horoskopski znak Rak jer je u njemu rođeno najviše serijskih ubica, ali to nije tačno. Štaviše, istraživanje u koje su uključeni podaci 488 ubica pokazalo da je da su Rakovi najmanje opasni.

Ko je onda najopasniji?

“Your Tango” piše da su, prema osobinama znakova i statistici, najopasniji Jarčevi, a slijede ih Lavovi i Škorpije.

Jarac – Šta ga čini opasnim: Pravi je kriminalac sa bezbrižnom naravi. Jarčevi su spremni da počine zločin, bilo da je riječ o džeparenju ili ubistvu. Problem im pravi njihova bezbrižnost pa ih lako uhvate.

Lav – Šta ga čini opasnim: Psihotičan je i nagle naravi. Ovaj vatreni znak je pod kontrolom Merkura što ga čini psihotičnim i spremnim da počini zločin radi slave.

Škorpija – Šta ga čini opasnim: Ljubomoran je, agresivan i sklon sadizmu. Ljubomorne i agresivne Škorpije mogu da budu jako opasni kad okolnosti nisu njima po volji. Zbog svoje sadističke prirode vole da manipulišu drugima, pa čak i ako nisu u stanju sami da počine zločin, lako mogu da izmanipulišu druge da to urade umjesto njih. Plaćene ubice najčešće su u horoskopu upravo Škorpije. hayat.ba

Previous article(VIDEO) KAKVA DRAMA: 61-GODIŠNJAK SKOČIO RIJEKU DA SPASI DEVOJKU KOJA SE DAVILA, OVO JE PROSTO NEVJEROVATNO!
Next articleZA VIKEND NAM STIŽU PRVE PAHULJE: Zahlađenje i sneg u petak i subotu, poznato kakva nas zima očekuje!