Home Region OVA CRNOKOSA LJEPOTICA JE UKRALA SRCE DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Krio je djevojku mjesecima,...

OVA CRNOKOSA LJEPOTICA JE UKRALA SRCE DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Krio je djevojku mjesecima, a onda je jedna fotografija otkrila sve!

162
0

OVA CRNOKOSA LJEPOTICA JE UKRALA SRCE DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Krio je djevojku mjesecima, a onda je jedna fotografija otkrila sve!

Kandidat PDP za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković (27) proglasio je danas pobjedu na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini, održanim juče. S obzirom da je godinama na političkoj sceni, javnost ga je pomno pratila ne propustivši ni važan detalj iz njegovog privatnog života.

“Ovo je najsrećniji dan u modernoj istoriji našeg grada! Nakon 22 godine smo pobedili. Hvala svim građanima koji su podržali našu ideju, a mi ćemo stajati iza svake reči koju smo izrekli”, izjavio je danas na konferenciji za medije najmlađi gradonačelnik u istoriji Banjaluke Draško Stanivuković.

I dok se analiziraju rezultati izbora, mnogi tragaju za privatnim detaljima o mladom političaru koji je krajem avgusta na Instagram profilu objavio ovu fotografiju uz komentar: “Ljubav, vjera uvijek idu zajedno”.

Fotografija je izazvala reakcije pa se među komentarima izdvojilo: “Mnogo lijepi, a još na pravom mjestu. Živjeli”, “Lijep ste par, pozdrav”, “Prelijepa cura”, “Preslatki ste oboje, lijep par”, “I zaslužuje ljepoticu. Bože, zdravlja”.

Sudeći prema komentarima ispod objave radi se o njegovoj ljepšoj polovini, a jedan komentatora napisao je i: “Uskoro svadba”, pisao je “Novi“, a prenio “Haber”. Tako je nakon dužeg “skrivanja”, uslovno rečeno, privatnog života, na površinu isplivala dragocena slika. novi.ba

Previous articleSTRAVIČAN PRIZOR, MUŠKARAC ULETIO U RESTORAN PA PUCAO U GOSTA I KONOBARICU: Objavljene informacije!
Next articleZA OVE MUŠKARCE SE NE TREBA UDAVATI, POSLUŠAJTE SAVJETE IZ 1923. GODINE: Zbog ovoga su naši preci imali sretan brak!