Home Magazin Showbizz NJEGA DOSAD NISMO VIDJELI, OVO JE OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Oduvijek je vjerovao...

NJEGA DOSAD NISMO VIDJELI, OVO JE OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Oduvijek je vjerovao u nju!

180
0

NJEGA DOSAD NISMO VIDJELI, OVO JE OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Oduvijek je vjerovao u nju!

Jedna je od najtraženijih mladih pjevačica, a razvoj njene karijere nisu ometali ni trudnoća, ni udaja, ni rođenje djeteta. Iako se nedavno ostvarila u ulozi majke i dobila sina Aleksandra, Aleksandra Prijović je ubrzo nastavila sa nastupima.

Aleksandrinu majku je publika imala prilike da vidi u nekoliko navrata, jer je posjećivala kćerkine nastupe. S druge strane, pjevačicin otac Nedeljko Prijović je oduvijek želio da se drži po strani.

Kao što je i sam jednom prlikom za medije priznao, otac Nedeljko je zaslužan što je Aleksandra danas uspješna pjevačica.

“Od malena je pokazivala talenat za muziku. Voljela je da pjeva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvijek željeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se”, izjavio je Nedeljko Prijović ranije. novi.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijović 🎤 (@aleksandraprijoviccc)

Previous articleNa autoputu eksplodirala cisterna s gasom, poginulo najmanje 13 osoba!
Next articleMisteriozna smrt djevojke u Novom Pazaru: Amina pronađena zaključana u hotelskoj sobi!