Home Region Misteriozna smrt djevojke u Novom Pazaru: Amina pronađena zaključana u hotelskoj sobi!

Misteriozna smrt djevojke u Novom Pazaru: Amina pronađena zaključana u hotelskoj sobi!

151
0

Misteriozna smrt djevojke u Novom Pazaru: Amina pronađena zaključana u hotelskoj sobi!

Novopazarka Amina M. (22) nađena je juče mrtva u hotelskoj sobi u centru Novog Pazara, a pored tijela bili su vidljivi tragovi krvi. Leš je, kako saznajemo, najmanje tri dana bio zaključan u sobi.

– Tijelo su našli radnici hotela. Osoblje je najprije primijetilo da se djevojka tri dana nije pojavljivala na recepciji, niti je izlazila napolje, a istovremeno je iz sobe počeo da se širi neprijatan miris – kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim riječima, Amina M. je sama došla u hotel i iznajmila sobu. – Osoblje je pozvalo policiju, a kada je patrola došla, prvo su rezervnim ključem probali da otvore vrata. Međutim, soba je bila zaključana iznutra, a ključ je bio u bravi. Zato su morali da obiju vrata. Unutra su zatekli djevojku u lokvi krvi – kaže sagovornik.

Tijelo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo kako je nesretna djevojka preminula.

– Na uviđaj je izašao i viši javni tužilac, koji je naložio obdukciju, a rezultati do zaključenja ovog broja nisu bili poznati. Zasad je smrt djevojke misteriozna – kaže izvor. Po nezvaničnim podacima iz istrage, najvjerovatnije je riječ o predoziranju.

Nestanak nije prijavljen Iako je djevojka bila mrtva najmanje tri dana, njen nestanak nije bio prijavljen policiji. – Policija će stupiti u kontakt sa njenom porodicom kako bi se sa njima obavio razgovor i utvrdilo zbog čega se nisu zabrinuli što je nema nekoliko dana – kaže izvor.

– U sobi su, navodno, nađeni i dro*a, tablete, a tijelo je u sobi, pretpostavlja se, bilo i duže od tri dana. Takođe, na rukama su uočene povrede koje mogu da ukažu na to da je ona sama sebi presudila – kaže izvor.

Kako dodaje, policija je uzela mobilni telefon pokojne djevojke, koji će biti poslat na vještačenje. – Utvrdiće se s kim je bila u kontaktu i s kim je obavila posljednji razgovor ili razmijenila poruke. Takođe, utvrdiće se i da li je nekome poslala oproštajnu poruku – dodaje izvor.

Iako je Amina sama došla u hotel, biće utvrđeno da li ju je neko posjećivao u sobi.

– Radnici su rekli da nisu primetili da joj je neko dolazio, ali s obzirom na okolnosti, sve će biti istraženo – dodao je izvor upoznat sa slučajem. (kurir.rs)

Previous articleNJEGA DOSAD NISMO VIDJELI, OVO JE OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Oduvijek je vjerovao u nju!
Next articlePojavili se novi simptomi koronavirusa: Štetan i za usnu šupljinu, evo o čemu se radi!