Home Magazin Zanimljivosti NA KOJEM PRSTU NOSITE PRSTEN? OVAJ TEST OTKRIVA VAŠE TAJNE, SVE JE...

NA KOJEM PRSTU NOSITE PRSTEN? OVAJ TEST OTKRIVA VAŠE TAJNE, SVE JE TAČNO: Ovo sigurno niste znali!

376
0

NA KOJEM PRSTU NOSITE PRSTEN? OVAJ TEST OTKRIVA VAŠE TAJNE, SVE JE TAČNO: Ovo sigurno niste znali!

Prsten na kažiprstu ukazuje na jaku volju i snagu. Uređeni desni kažiprst otkriva izuzetno visoku inteligenciju, dok lijevi ukazuje na sklonost megalomaniji i histeriji. Prsten nije samo običan ukras na ruci, nego i simbol društvenog statusa, kao i nedvosmislen pokazatelj karaktera, a psiholozi tvrde da se na temelju izbora prsta na kojem se nosi, može mnogo saznati o njegovom vlasniku.

Ako nosite prsten na srednjem prstu – Ako netko nosi prsten na srednjem prstu, znači da ta osoba pridaje veliku pozornost ljepoti jer nakit na tom mjestu naglašava eleganciju ruke, ali i jako samoljublje. Potreba za pažnjom okoline proporcionalna je veličini dragog kamena.

Ako nosite prsten na kažiprstu – Prsten na kažiprstu ukazuje na jaku volju i snagu. Ukoliko netko na tom prstu nosi nakit s velikim kamenom, znači da je vrlo moćan i ponosan. Uređeni desni kažiprst otkriva izuzetno visoku inteligenciju, dok lijevi ukazuje na sklonost megalomaniji i histeriji.

Ako nosite prsten na malom prstu – Na malom prstu nakit najčešće nose glumci, slikari i dizajneri, ali i neobični, originalni ljudi.

Ako nosite prsten na palcu – Osobe koje nose nakit na palcu, bilo žene ili muškarci, pridaju veliku pozornost seksualnosti.

Ako nosite prsten na domalom prstu – Nakit na domalom prstu znak je obiteljskog statusa. U starom Rimu, na tom prstu se nosio prsten od bronce kao simbol dugotrajnog braka. Zanimljivo je da je nakit od zlata postao popularan tek u 3. i 4. stoljeću naše ere.

Ako nosite više prstena na obje ruke – Ukoliko nosite po više prstena na obje ruke, znači da ste vrlo osjetljivi i da pridajete veliku važnost imidžu kako biste prikrili svoje slabe točke.

Ako nosite samo jedan prsten – Ukoliko, pak, nosite samo jedan prsten, znači da ste odlučni i sigurni u svoje izbore. Imate jak karakter, a kada sebi postavite neki cilj, svom snagom se trudite da ga ostvarite unatoč preprekama. Novi.ba/Atma

Previous articlePopravlja krvnu sliku, jača imunitet, čisti jetru: Recept za ovaj domaći sirup morate da zapišete!
Next articleNAJBOLJI NAPITAK ZA MRŠANJE, OVE SASTOJKE SVI IMATE KUĆI: Sva odjeća vam postati široka, STVARNO DJELUJE!