SVEKRVA IZ PAKLA: OČEKUJE DA SE PREMA NJOJ PONAŠAJU KAO PREMA ČLANU KRALJEVSKE PORODICE!

Zanimljivosti

SVEKRVA IZ PAKLA: OČEKUJE DA SE PREMA NJOJ PONAŠAJU KAO PREMA ČLANU KRALJEVSKE PORODICE!

Šelbi Lin na svom profilu na TikToku objavila je sve detalje iz odnosa njenog supruga Šona i njegove mame, svekrve za koju tvrdi da je učinila sve što može da ju istisne iz sinova života.

Dosad je snimila na desetine videa u kojima navodi loše ponašanje svoje svekrve. Prije njihovog vjenčanja nije bilo većih trzavica. Imala je funkcionalan odnos sa Šonovom stranom porodice, ali stvari su se potpuno promjenile kad su razmjenili zavjete na vjenčanju.

-Moja je svekrva rekla je da sam je na vjenčanju tretirala kao smeće. Vidjela sam je u hotelu, no kasnili smo na fotografisanje, pa sam joj se samo nasmješila, nismo razgovarale. No, postoje fotografije s vjenčanja na kojima se kasnije grlimo – pojašnjava Šelbi kada su krenuli problemi.

-Nakon vjenčanja, postala je neizdrživa i tako je veza među nama počela da propada – priča snaha. Očito je, dodaje, očekivala da se prema njoj ponašaju kao prema članici kraljevske porodice, iako je to bio njihov dan. Štaviše, mama je tražila od fotografa fotografije s njihovog vjenčanja, ali samo one na kojima nema Šelbi.

Dodaje kako je njen muž u potpunosti stao na njenu stranu, pa čak i sudjeluje u video zapisima kojima njegovoj porodici i svima koje to zanima žele da pokažu koliko im je dobro zajedno.

-Ulaskom u Šonov život ja sam potpuno promjenila njenu sposobnost upravljanja i manipulacije njegovim životom, pa valjda misli da sam joj ga ukrala – kaže Šelbi te dodaje kako ju suprug u potpunosti podržava u objavama na Tik Toku. hayat.ba