OVO JE KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ, ALI ČEKAJTE DA VIDITE DRAGANINOG SINA: Ovakvog FRAJERA još niste vidjeli (FOTO)

Showbizz

OVO JE KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ, ALI ČEKAJTE DA VIDITE DRAGANINOG SINA: Ovakvog FRAJERA još niste vidjeli (FOTO)

Dragana Mirković i sama ističe kako sin Marko i ćerka Mauela ne vole isticanje i nisu privučeni javnim životom. Javnosti je poznato da folk diva Dragana Mirković iz braka sa Tonijem Bjelićem ima dvoje djece, Marka i Manuelu. Marko je brat stariji dvije godine i mlađa Manuela ne iskazuju nikakvu želju da budu dio show biznisa, a jedna ponuda je došla i kao potvrda toga, koju je Manuela odlučila da je odbije.

Dragana se našla na jednoj ekskluzivnoj zabavi tokom odmora u Monte Karlu, a članovi jednog prestižnog zatvorenog društva su imali pristup, među kojim se našao i popularni dizajner Filip Plejn. On se oduševio Manuelom koja je izrasla u pravu ljepoticu, zgodna i lijepa djevojka koja je visoka čak 182 cm. Pitao je odmah da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je onda sramežljivo odgovorila da nije o tome razmišljala.

Prilazili su joj svi u Monte Karlu sa predlozima da se u poslu modela oproba jer ima zaista dobre predispozicije. Za sad, ona takvu želju nema, mora priznati da joj je zbog toga donekle drago, samo od nje zavisi da li će promijeniti svoje mišljenje, kazala je Dragana pa je dodala:

– Manuela ima još vremena da odluči kojim će profesionalnim putem krenuti, čini se kako će izabrati neku vrstu umjetnosti, to će biti njena odluka, u koju se Dragana i Toni neće miješati sigurno – govorila je pjevačica za medije svojevremeno.

A evo kako izgleda njen sin, mnogi kažu da je izrastao u pravog frajera. novi.ba