OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE UBRZO ČEKA BRDO PARA, BUDUĆI MILIONERI: Potrebno je samo da urade OVO!

Zanimljivosti

OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE UBRZO ČEKA BRDO PARA, BUDUĆI MILIONERI: Potrebno je samo da urade OVO!

Bez obzira na to ko sumnja u njih ili koliko im se snovi čine nestvarnim, oni ne skidaju pogled s cilja. Nazovite ih radoholičarima, pretjerano takmičarski nastrojenima, ali horoskopski znaci kojima upravlja karijera nemaju vremena za brigu. Za neke od nas karijera je jednostavno sredstvo za postizanje cilja. Posao koji ne mrzite takođe vam plaća račune i ostavlja vam dovoljno slobodnog vremena za opuštanje. Za druge je pak karijera život.

Počelo je onog trenutka kada su ih pitali: “Šta želiš da budeš kad porasteš?” i od tada sve više uzima maha.

Bez obzira na to ko sumnja u njih ili koliko im se snovi čine nestvarnim, oni ne skidaju pogled s cilja. Nazovite ih radoholičarima, preterano takmičarski nastrojenima, ali horoskopski znaci kojima upravlja karijera nemaju vremena za brigu. Ako ste rođeni u znaku Ovna, Device, Jarca ili Vodolije, vi ne sanjarite samo o prosperitetu i uspjehu. Vi postavljate temelje i ostvarujete svoje snove. Ne čekate da vam svemir dođe s prilikom. Dižete se iz kreveta i sami ih ugrabite. Istina je, možete postati pomalo opsjednuti time da budete što bolji. Možda ste prestrogi prema sebi i možda će vam biti teško da budete istinski zadovoljni svojim naporima. Ali znate da je samopoboljšanje vaš najveći motivator i time nadahnjujete i sve oko sebe. Upravo su ovi horoskopski znaci oni koji najčešće dođu do vrha i proslave se. Ti znaci ne samo da imaju viziju, nego i moć da je ožive.

1. Ovan: Uvijek želi da se dokazuje

Ništa Ovna ne motiviše više od nečega što treba da osvoji. Bilo da se radi o kartaškoj igri s prijateljima ili velikom svjetskom turniru, ovaj horoskopski znak bori se sve do kraja. Dokazivanje da zna i može naviše, može da mu donese toliko radosti, a sve je povezano s činjenicom da njime vlada Mars, planeta hrabrosti i nagona. Sve što treba da učinite da biste otkrili konkurentsku stranu Ovna jeste da ga izazovete. Taj kvalitet čini ih toliko usmjerenim prema karijeri.

2. Djevica: Uvijek želi da bude produktivna i uspješna

Stereotipi o Djevicama su istiniti. One su produktivni nosioci spiska obveza koje znaju kako da postignu svoje ciljeve, malo po malo. Njihov um usmjeren je na analizu i logiku, pa kad usne san koji se može činiti prevelikim ili previše uzvišenim, Djevice uvijek imaju plan koji ima smisla. Ono što im stvarno pomaže u postizanju ciljeva jeste to koliko mrze da imaju osjećaj da zaostaju. Radije bi bile ispred krivulje nego bilo gdje u pozadini.

3. Jarac: Ima velike snove koje planira da ostvari

Jarca uglavnom zamišljamo kao izvršnog direktora velike kompanije ili sportistu koji dokazuje da je broj 1. Opisuje ga i pop zvezda koja neprestano osvaja Gremije ili autora koji je objavio stotine knjiga. Ovaj horoskopski znak ne želi samo sjajnu karijeru; on želi da obara rekorde i da se stavi u dimenziju u kojoj samo on postoji. Oni se ne takmiče samo protiv svih ostalih – takmiče se i sami sa sobom i uvijek pomeraju granice.

4. Vodolija: Sanja o sopstvenom carstvu

Ako Vodolija ima na umu cilj u karijeri, možete da se kladite da niko neće zaboraviti njihovo ime dok ga ne ostvari. Ovo je horoskopski znak o kojem ljudi pišu u istorijskim knjigama, jer ne samo da su pobijedili u igri, već su je i potpuno revolucionirali. Vodolije imaju ciljeve koji se šire van opsega jer krše pravila i redefinišu ono što jeste, a što nije baš prihvatljivo. Oni takođe mogu da vode čitav pokret ako to požele, piše Elite Daily. novi.ba