Home Magazin Zanimljivosti Imala je posao, muža i dvoje dece, a u 40. godini je...

Imala je posao, muža i dvoje dece, a u 40. godini je dobila PONUDU koju nije mogla da odbije i sada zarađuje 100.000 DINARA DNEVNO (FOTO)

959
0

Imala je posao, muža i dvoje dece, a u 40. godini je dobila PONUDU koju nije mogla da odbije i sada zarađuje 100.000 DINARA DNEVNO (FOTO)

Ejnsli Divajn, bila je sasvim obična žena do svoje 40 godine. Završila je fakultet, udala se, dobila dvoje dece i bavila se nekretninama u firmi koju je otvorila sa mužem.

Iako je imala sasvim lep život i firmu koja je uspešno poslovala, oduvek je bila lepa i zgodna, a često su joj se udvarali mladići koji su bili godište njenog sina. Kako navodi, nikada tome nije pridavala značaj, ali je u svojoj 40. godini dobila ponudu, koju nije mogla da odbije.

Ovoj zgodnoj dami koja je zagazila u petu deceniju ponuđeno je da postane model jednog sajta. Sve joj je to odmah zazvučalo primamljivo, pa je kupila prateću opremu koja joj je bila potrebna: dobar laptop i kameru. Muž joj je puna podrška, jer smatra da svoje telo i treba da pokazuje.

– Nije mi nikada palo na pamet da se povučem, od prvog uključenja koje sam imala 2016. godine. Zarađujem 1.000 dolara (što je oko 100.000 dinara) dnevno i mogu da kažem da je to moj posao iz snova. Nema više odlaska u firmu, već se samo izvučem iz kreveta i upalim kameru.

– Zahvaljujući mom izgledu imam mnogo mušterija, ali morate da imate i čelične živce jer se uvek nađe neko ko će pokušati da vas uvredi da ste prestari ili da treba da nađete pravi posao – zaključila je Ejnsli Divajn u interviju za jedan poslovni sajt, prenosi Miror. blic.rs

Previous articleMENSTRUACIJA MI JE TRAJALA SAMO 3 DANA, PITALA SAM GINEKOLOGA ZA RAZLOG: Ovo svaka žena treba znati!
Next articleOVO JE NAJGORI MUŽ U HOROSKOPU, NI SLUČAJNO SE NE UDAJITE ZA NJEGA: Napravit će vam pakao od života!