Home Magazin Showbizz SITUACIJA JE OZBILJNA, LUNA SE PLAŠI DA NE IZGUBI BEBU! Uplašena sam,...

SITUACIJA JE OZBILJNA, LUNA SE PLAŠI DA NE IZGUBI BEBU! Uplašena sam, biće kako je suđeno, Marko je u pripravnosti!

86
0

SITUACIJA JE OZBILJNA, LUNA SE PLAŠI DA NE IZGUBI BEBU! Uplašena sam, biće kako je suđeno, Marko je u pripravnosti!

Luna Đogani i te kako vodi računa o zdravlju od kada je saznala da čeka bebu!

Luna: „Uplašena sam, ali pazim na sve! Biće kako je suđeno!“

Naravno, situacija sa koronom je užasava, pa često paniči i umišlja da će izgubiti bebu, ali je Marko staložen i ne paniči, pa je brzo umiri. Luna sa druge strane i te kako vodi računa. Pazi se da ne zakači i neki običan virus, a o koroni da i ne govorimo. Izlazi samo gde mora, zdravo se hrani i sluša savete ginekologa i drugih lekara.

– Luna se baš uozbiljila, preko noći je nekako odrasla, samo misli o bebi i nekako je brižna i sada dok je beba još u stomaku – kaže nam izvor i dodaje:

– Izbegava devojka i stres, ni sa kim se ne upušta u rasprave i uživa u trudnoći. Jedino baš strepi od korone, to joj je postala fobija, pa skoro nigde ne mrda iz kuće, samo pomalo izađe na vazduh – dodao je izvor, a Luna je i sama priznala da strahuje:

-Uplašena sam, ali pazim na sve! Biće kako je suđeno – rekla je Luna i dodala:

– Ja bih samo volela da je živo i zdravo. Sada je doba korone i malo sam uplašena zbog svega, pazim dosta na sve. Zbog toga sam skeptična, samo da bude zdravo, a što se tiče pola, kako god, šta je suđeno to će da bude… Mi znamo, isplanirali smo imena pre nego što se ovo desilo. Dečak će da bude Luka, a devojčica Mia, zna se to već odavno. (Espreso.rs/Scandal)

Previous articleAKO KORONA BUKNE I NEMA MESTA U BOLNICAMA: Srbi će morati na lečenje U INOSTRANSTVO, a evo i kako!
Next articleOVAJ ZADRUGAR IMA OPASNU ZMIJU U GAĆAMA,OPUSTIO SE PA IZVIRILO: Zbog njegovog PONOSA devojke po podu SKUPLJALE OČI!