Saša Popović spasio Lukasa od izvršitelja!

Showbizz

Saša Popović spasio Lukasa od izvršitelja!

Saša Popović spasio je Acu Lukasa i spriječio da mu se zaplijene stvari zbog dugova, piše Scandal. Naime, sve stvari koje Lukas ima u svom stanu, kao i sam stan vode se na ime Saše Popovića, tako da izvršitelji nisu imali šta da plijene!

Podsjetimo, prije šest godina, dok je još uvijek bio sa Sonjom u braku, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona eura kako bi kupio stan preko puta hotela M u Beogradu. Luksuzni penthaus Lukas je kupio novcem koji mu je Saša pozajmio, a kao garanciju da će mu sve vratiti, čitav stan je uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši. Međutim, to se nikada nije dogodilo!

Iako je trebalo da Popoviću vrati pola miliona za tri godine, Lukas još uvijek duguje oko 120.000 eura. Zbog svega toga i stan i sve u stanu i dalje se vodi na ime Popovića, pa izvršitelji po zakonu nisu mogli ništa da zaplijene iako postoji rješenje za pljenidbu. Drugim riječima, Lukas nije vlasnik stana i stvari u istom, tako da oni nisu smjeli ništa da mu oduzmu. Sa druge strane, Saša ima sve regularne papire o vlasništvu, pa će Lukas ostati da živi u istom stanu u kom je i dosad stanovao. Ostaje samo da vidimo da li će se Lukas pojaviti na sudu da svjedoči protiv Popovića, i to po tužbi koju je protiv United Media kompanije i Saše Popovića podnio Saša Mirković. ekskluziva.ba/scandal