RADA MANOJLOVIĆ U RASKOŠNOJ VJENČANICI, UDAJE SE? Objavila sliku, KOMENTARI PLJUŠTE!

Showbizz

RADA MANOJLOVIĆ U RASKOŠNOJ VJENČANICI, UDAJE SE? Objavila sliku, KOMENTARI PLJUŠTE!

Rada Manojlović iznenadila je svoje pratioce kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u bijeloj, raskošnoj vjenčanici.

Prema pisanju domaćih medija, Radini bližnji smatraju da je sada pravo vrijeme da se Manojlovićeva konačno skrasi i da ne treba više da čeka već da osnuje svoju porodicu i da se skući u Beogradu! Što se kupovine stana tiče, izvor blizak pjevačici otkriva da bi Rada voljela da ostane u istom kraju gdje sada živi, jer se već navikla na ljude i smatra da dobar komšiluk ne treba menjati.

– Rada sa sestrom živi već godinama na istoj lokaciji, pa ne treba da čudi što upravo tu želi da kupi stan! Prosto navikle su se na komšije, na ljude kod kojih idu u kupovinu za kuću i nekako se osjećaju neopterećeno, mogu da izađu na ulicu, odu do prodavnice bez da budu skroz sređene, prosto mogu da budu prirodne – kaže za Glas javnosti dobro upućeni izvor.

–Njen otac se nada da će se skućiti u Beogradu, jer su kuću u rodnom mjestu kompletno sredili i više nemaju šta da rade ni oko kuće, a ni u kući! Ona je svom ocu poklonila i svoj stari automobil kada je kupila novi, pa se može reći da ih je potpuno obezbijedila. Njegova najveća želja je da vidi svoju ćerku u bijeloj vjenčancici i da mu rodi unuke, kada se to desi niko srećniji od njega neće biti – dodao je izvor.

Rada se često šali na svoj račun, pa je tako i ovog puta na svom Instagram profilu objavila fotografiju, gdje je obučena u vjenčanicu i čeka svog dragog.

– Harise, na tebe je red – poručili su njeni fanovi u komentarima ispod objave! Novi.ba/svet-skandal

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic)