Home Region ODGLUMILA DA IMA RAK, PA SKUPILA OGROMAN NOVAC ZA POMOĆ KOJI JE...

ODGLUMILA DA IMA RAK, PA SKUPILA OGROMAN NOVAC ZA POMOĆ KOJI JE POTROŠILA NA PUTOVANJA!

154
0

ODGLUMILA DA IMA RAK, PA SKUPILA OGROMAN NOVAC ZA POMOĆ KOJI JE POTROŠILA NA PUTOVANJA!

Nicole Elkbbass iz Velike Britanije optužena je za prevaru tešku 45.000 funti i korištenje neovlaštene dobiti kako bi plaćala izlete u inostranstvo, karte za Tottenham Hotspur, restorane i kockanje. Četrdesetdvogodišnja Elkabbass navodno je kreirala GoFundMe stranicu na kojoj je predstavila kao žrtva raka jajnika, zajedno sa svojom fotografijom u bolničkom krevetu.

Tužilac Ben Irwin opisao je web stranicu, na kojoj se navodilo da “Nicole treba našu pomoć za liječenje”, kao i to da je ona majka djeteta, “predivna kćerka” i “voljena majka”, koja je “nedavno dobila dijagnozu”.

Tu je i fotografija koja prikazije Elkabbass kao slabašnu, kako na leđima leži u bolničkom krevetu ispod pokrivača, zatvorenih očiju i otvorenih usta. Međutim, fotografija je zapravo snimljena nakon što je ona operisala žućnu kesu, moglo se čuti u sudnici, piše Mirror. Irwin je na sudu rekao kako je ovaj trik bio varka za poticanje njenog raskošnog života, uključujući i 3.593 funte za kupovinu karata za Spurse te “veliko online kockanje”.

-Taj novac nije koristila za liječenje raka. Novac koji je dobila zaravo je za razen stvari – puno je kokockala, puno putovala, a puno se plaćalo i za karte za Tottenham Hotspur – kazao je poroti na Canterbury Crown sudu.

Dodao je da na fotografiji koji je objabila zaista izglea loše i da se nalazi u bolničkom krevetu.

-Pa, to je još jedna laž, jer je fotografija nastala iz potpuzno drugačije situacije, kada je Elkabbass operisala žućnu kesu – istakao je.

Elkabbassin bivši prijatelj, ginekolog Nicholas Humphrey Morris, porekao je njene tvrdnje da joj je dijagnosticirao rak. hayat.ba

Previous articleNJEN MUŽ SPAVAO JE SA 126 ŽENA I ZBOG NJEGA SE OSJEĆA PREKRASNO…
Next articleSaša Popović spasio Lukasa od izvršitelja!