(VIDEO) Ne, ovo nije filter: Svi su joj se rugali zbog OGROMNIH USTA, a sad pomoću njih zarađuje milione!

Zanimljivosti

(VIDEO) Ne, ovo nije filter: Svi su joj se rugali zbog OGROMNIH USTA, a sad pomoću njih zarađuje milione!

Velike usne godinama se smatraju jednim od simbola lepote, te su mnoge dame trošile čitavo bogatstvo kako bi ih učinile punijim. Ipak, jedna devojka je upravo zbog veličine istih, prošla pravi pakao u životu. Amerikanka Samanta Ramsdel postala je prava zvezda Tik Toka ubog svojih ogromnih usta. Samo na ovoj društvenoj mreži prati je skoro 800 hiljada ljudi.

Kako kaže, celog života su joj se, kako zbog usta, tako i zbog kilaže, rugali, ali od kako je pre dve godine smršala čak 50 kilograma, vratila je svoje samopouzdanje, upisala časove solo pevanja, te sada, zahvaljujući neobičnim karakteristikama i prijtnom glasu, samo jedan snimak na Tik Toku može joj doneti zaradu od čak milion dinara.

Kako kaže, počela je da objavljuje videe na Instagramu i Tik Toku kao način da se bori sa sopstvenom depresijom, a to joj je donelo slavu, armiju fanova i pomoglo da ponovo voli sebe.

Zadnji put kada je merila svoje usne, bila su široka 8,9 santimetara, a mogla ih je raširiti oko 10 santimetara. Samanta je postala svetski poznata nakon videa u kome je odgovorila prijatelju na pitanje, da li joj je neprijatno zbog veličine usana.

“Ljudi mi često postavljaju pitanja da li me boli kad ovako raširim usta, o čemu se tu uopšte i radi, da li je u pitanju filter?”

“Ne, ovo nije filter”, rekla je ponosno i raširila usta u najveći osmeh koji ste verovatno ikada videli.

Naposletku, lepota zaista dolazi u svim oblicima i formama. (Espreso.rs/Objektiv.rs)

@samramsdell5

Reply to @alexah.0305 LOL?

♬ original sound – samramsdell5