Unuk divljački pretukao djeda i ostavio ga da sedam sati leži u gotovo beživotnom stanju!

Region

Unuk divljački pretukao djeda i ostavio ga da sedam sati leži u gotovo beživotnom stanju!

Ukući na na području mjesta Blizna Donja u sjevernom dijelu općine Marina jutros u devet sati ujutro pronađen je muškarac s teškim i po život opasnim ozljedama koji je prevezen u splitsku bolnicu, gdje je i zadržan, piše Slobodna Dalmacija.

Riječ je o 79-godišnjem Mati M., koji inače živi na Čiovu, ali je u mjesto došao brati masline te je nakon toga ostao spavati u selu. Njemu je u dva sata iza ponoći u četvrtak na vrata kuće pokucao njegov unuk.

Kada mu je djed otvorio, unuk – koji ima oko dvadeset godina – napao ga je i izudarao gotovo na smrt te ga je nakon toga u takvom stanju i ostavio. Kako doznajemo, najviše udarac bezobzirni je unuk djedu zadao u predjelu glave.

Od napada do pronalaska teško ozlijeđenog čovjeka prošlo je sedam sati. Liječnici se na Jedinici intenzivnog liječenja bore za njegov život.

Jutros je u službene prostorije policije doveden unuk koji se dovodi u svezu s događajem, te je kriminalističko istraživanje u tijeku. Nasilni unuk je, inače, već dobro poznat policiji po činjenju raznih kaznenih djela, piše Slobodna Dalmacija. novi.ba