UDALA SE ZA STAROG MALEZIJSKOG SULTANA, 2 DANA NAKON SVADBE ZAZVONIO JOJ TELEFON: Tu je počeo HOROR, a tek da vidite KAKO ON IZGLEDA (FOTO)

Zanimljivosti

UDALA SE ZA STAROG MALEZIJSKOG SULTANA, 2 DANA NAKON SVADBE ZAZVONIO JOJ TELEFON: Tu je počeo HOROR, a tek da vidite KAKO ON IZGLEDA (FOTO)

Ljubavna priča mlade ruske misice Oksane Vojevodine i nekadašnjeg malezijskog kralja – sultana Muhameda V od Kelantana mjesecima je bila u fokusu svjetskih tabloida, odnosno njihov razlaz i peripetije koje su ga pratile.

Njihov odnos je bio šokantan od samog starta, počev od 24-godišnje razlike u godinama preko kulturoloških suprotnosti… No, sve je bilo kratkog vijeka – samo nekoliko mjeseci kasnije ova ljubav je pukla, a Muhamed je otišao toliko daleko da tvrdi da sinčić Leon kog su dobili tokom braka nije njegov. Između ostalog prisjetila se i neprijatnog iskustva samo dva dana nakon vjenčanja – tada je sultanu zazvonio telefon, a na ekranu je pisalo Bob.

“Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon”, ispričala je Oksana, dodavši da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

Nakon što se Muhamed vratio iz kupatila, uzeo je telefon i otišao da razgovara u drugu prostoriju.

“Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se vjenčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke neriješene stvari između njih, a jedna od njih je i podela nekretnina”, kaže lijepa Ruskinja, istakavši da je ta Čehinja kontaktirala i njenog oca kome je takođe tvrdila da je u braku sa prebogatim milijarderom još od 2010.

Gore pomenuta Dijana Petra navodno neprestano šalje prijeteće poruke Oksani i njenim prijateljima, u kojima tvrdi da će je “otrovati”, te da je i život sina Leona u opasnosti. novi.ba