Home Magazin Showbizz ŽIRI “ZVEZDA GRANDA” NAS SVAKE SUBOTE ŠOKIRA, A SADA OTKRIVENO KOJE SU...

ŽIRI “ZVEZDA GRANDA” NAS SVAKE SUBOTE ŠOKIRA, A SADA OTKRIVENO KOJE SU ŠKOLE ZAVRŠILI: Ostaćete u NEVERICI!

150
0

ŽIRI “ZVEZDA GRANDA” NAS SVAKE SUBOTE ŠOKIRA, A SADA OTKRIVENO KOJE SU ŠKOLE ZAVRŠILI: Ostaćete u NEVERICI!

Žiri “Zvezda Granda” iz nedelje u nedelje sve više privlači pažnju svojim pozitivnim i negativnim komentarima koje upućuju kandidatima, a malo ko zna koje škole su oni završili.

Naime, Saša Popović (66) je muzičku školu upisao na nagovor oca, te je sate provodio vežbajući harmoniku, dok je njegova prva želja bila da igra fudbal. Od profesionalne karijere u fudbalu je odustao, ali je po pitanju školovanja ponovo poslušao tatu, te je na njegov nagovor upisao Pravno-ekonomski fakultet u Novom Sadu, međutim tom profesijom se nikada nije bavio.

Pevačica Marija Šerifović (35) je po dolasku u Beograd upisala Fakultet za menadžment, a onda je započela karijeru kao naslednica Verice Šerifović, svoje majke, i ubrzo postala jedna od najcenjenijih.

Đorđe David (56), 1983. godine upisao Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića. Glumio je u brojnim predstavama, kao i u filmovima „Šmeker“, „Prokleti pas“ i „Tamna strana sunca“. Poznati pevač pojavio se i u serijama „Vuk Karadžić“ i „Sinđelići“. Ipak, njegov glavni izbor je muzika.

Ana Bekuta (61) je završila gimnaziju. Njena želja bila je da postane učiteljica što je naišlo na majčino odobravanje, međutim otac Branko ju je podržao u nameri da se bavi muzikom.

Viki Miljković (45) je završila muzičku akademiju, teoretski smer, i postala profesorka muzike.

Dragan Stojković Bosanac (66) rođen je u Sarajevu, odrastao u Konjicu, a od 70-ih godina živi i radi u Beogradu. Oženjen je Dunjom Stojković s kojom ima dvoje dece sina Aleksandra i ćerku Aleksandru.

U gimnaziji je počeo da se zabavlja sa svojom sadašnjom suprugom Dunjom. Zajedno su 1974. godine krenuli na fakultet u Beogradu – Dunja na ekonomiju, a Dragan na pravo. Ipak, nakon dve godine provedene na Pravnom fakultetu odlučio je da se upiše na Ekonomski fakultet na kojem je kasnije diplomirao, piše Telegraf.rs. (Espreso.rs)

Previous articleMORATE POVEROVATI, ONI SU JEDINA ZEMLJA U KOJOJ NEMA KORONE: Tek je danas zabeležen 1 slučaj, ljudi se krste!
Next articleJELENA KARLEUŠA RAŠIRENIH NOGU IZAZIVA KOLEGINICU! Ponovo ŠOKIRALA javnost, komentari nikad BRUTALNIJI!