Tramp izašao pred javnost: Otkrivamo šokatne stvari, to je septička jama!

Region

Tramp izašao pred javnost: Otkrivamo šokatne stvari, to je septička jama!

Američki predsjednik i republikanski kandidat Donald Tramp tvrdi da će ostvariti veliku pobjedu na izborima u državi Džordžija.

“Džordžija će biti velika predsjednička pobjeda, kao što je bilo u noći izbora”, naveo je Tramp na Tviteru.

Osvrnuo se i na situaciju u Nevadi, za koju je rekao da ispada da je “septička jama lažnih glasova”. Tramp je naveo da njegovi saradnici otkrivaju stvari koje će, kada budu objavljene, biti “apsolutno šokantne”.

Što se tiče Pensilvanije, on je rekao da je ta savezna američka država spriječila republikance da prate veći dio prebrojavanja glasačkih listića.

“Nezamislivo i nezakonito u ovoj zemlji”, naveo je Tramp.

On je dodao da situacija u Viskonsinu izgleda veoma dobro.

“Zakonski je potrebno malo vremena. Dogodiće se uskoro”, naveo je Tramp, ali pritom nije precizirao na šta misli.

Tramp je objavio i da se ispostavlja da je “prag identfikacije” glasačkih listića veći nego što je prvobitno očekivano.

“To je uticalo na veoma veliki broj glasačkih listića”, naveo je Tramp, ali nije jasno na šta je aktuelni predsjednik SAD mislio.

Tramp je u izbornoj noći proglasio pobjedu, ali su, u međuvremenu, glasovi u korist njegovog demokratskog protivkandidata počeli da se povećavaju u nekim od ključnih država, uključujući i one u kojima je Tramp bio u prednosti.

Tramp i republikanci su najavili pravne akcije u državama u kojima je Bajden preokrenuo rezultat kako bi osporili načine prebrojavanja glasova na sudu, prije svega onih koji su stigli poštom nakon dana izbora. kurir.rs