Home Magazin Zanimljivosti SVI SU NABACILI KILOGRAME U KARANTINU, A ONA SE PREPOLOVILA Anđelina za...

SVI SU NABACILI KILOGRAME U KARANTINU, A ONA SE PREPOLOVILA Anđelina za 8 MESECI sa 145 KG došla do 80 KG, evo kako je uspela!

95
0

SVI SU NABACILI KILOGRAME U KARANTINU, A ONA SE PREPOLOVILA Anđelina za 8 MESECI sa 145 KG došla do 80 KG, evo kako je uspela!

Anđelina Topi iz Merilenda (24) je sa 145 kilograma uspela da dođe do 80 kilograma, a njena transformacija započela je sa pandemijom. Sve je počelo u februaru, tri nedelje pre nego što je počeo karantin u Americi, nakon što je raskinula sa dečkom.

– Nakon raskida shvatila sam koliko nezdravo živim, a tu je i bila želja za “osvetom” i za time da se pokaje. Tako, dok se većina ljudi u karantinu gojila, ja sam mršavila – kaže ona.

Oktobra se Anđelina zarazila korona virusom, ali tada je već skinula dobar deo viška kilograma i uverena je da joj je upravo to spasilo život.

– Da sam imala 145 kilograma u trenutku kad sam se zarazila, danas verovatno ne bih bila živa. Na svu sreću, pošto sam kilažu svela na zdravu meru, prošla sam bez posebno teških simptoma – kaže, dodajući da je od simptoma imala gubitak čula mirisa i ukusa i premor.

A smršala je tako što je, kako kaže, ograničila unos ugljenih hidrata na 20g dnevno. Uglavnom se hrani mesom, salatama i povrćem, dok je ranije jela masnu, nezdravu brzu hranu, slatkiše i gomile sokova.

– U početku je bilo jako teško, ali posle dva meseca sam se navikla. Sada vraćam u ishranu pojedine ugljene hidrate poput voća ili krompira, vežbam i radim na tome da skinem i ovo malo viška što mi je ostalo – kaže ona. kurir.rs

Previous articleMILETA KITIĆA URNIŠU ZBOG SNIMKA SA NASTUPA! Sada se oglasio pevač i otkrio PRAVU ISTINU! Evo o čemu je reč!
Next articleEVO KOLIKO KOŠTA 1 OBJAVA LUNE ĐOGANI NA INSTAGRAMU: Nije onako kako ste mislili…