Home Region Sakib aktivirao bombu i ubio suprugu Zejnebu, policija ga spriječila da izvrši...

Sakib aktivirao bombu i ubio suprugu Zejnebu, policija ga spriječila da izvrši samoubistvo…

114
0

Sakib aktivirao bombu i ubio suprugu Zejnebu, policija ga spriječila da izvrši samoubistvo…

U eksploziji koja se dogodila u mjestu Matuzići, u općini Doboj Jug smrtno je stradala jedna ženska osoba dok je teže povrede zadobio njen suprug potvrđeno nam je iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Do eksplozije je došlo kada je u porodičnoj kući gdje su boravili muškarac i žena aktivirana za sada nepoznata eksplozivna naprava. Muškrac je prevezen u Opću bolnicu Tešanj gdje je zbrinut. Uviđaj na licu mjesta obavljaju pripadnici MUP-a ZDK, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.

Kako se nezvanično saznaje, smrtno je stradala Zejneba Ramić (61), dok je njen suprug Sakib Ramić (61) ranjen. On je, također, nakon detonacije pokušao sebi oduzeti život, ali ga je u tome spriječila policija.

Tragediji je prethodila svađa, a bračne razmirice su počele još ranije kada je Zejneba zbog prijetnji napustila Sakiba i otišla u kuću svoje kćerke koja radi sa suprugom u Njemačkoj. fokus.ba

Previous articleEvropa se priprema za nove mjere u borbi protiv terorizma, Merkel ima jasan prijedlog!
Next articleSRAM DA VAS BUDE! SNIMAK ĆE BITI OBJAVLJEN I SVI ĆE VIDETI: Mili zapretio Snežani i Bekuti, a Đurišićeva mu nije ostala DUŽNA!