ONA IMA 80, A ON 35 GODINA: Imaju SE*S svakog DANA, a ona je zbog njega PROMENILA VERU!

Zanimljivosti

ONA IMA 80, A ON 35 GODINA: Imaju SE*S svakog DANA, a ona je zbog njega PROMENILA VERU!

Kada su emocije u pitanju, odavno je poznato da tu pravila ne postoje. Srce bira kako ono želi, čak i kada se razum protivi. Upravo je ovako nešto iskusio jedan momak, kada je, preko društvenih mreža upoznao sadašnju izabranicu, što ne bi bilo ništa čudno, da on nema 35, a ona čak 80 godina.

Naime, penzionerka Iris Džouns, upoznala je Mohameda Ahmeda Ibrihama, nakon što je na Fejsbuku istraživala o ateizmu. “Kliknuli su” na prvu, što bi se reklo, a nakon nekoliko meseci dopisivanja, Iris je rešila da otputuje u Kairo i upozna Mohameda. On joj je, kako tvrdi, ljubav izjavio prvo preko interneta, ali je shvatio da je ona prava, kada ju je prvi put ugledao u kairskoj luci.

Kaže da ju je odveo kući i upoznao sa porodicom, koja nema ništa protiv njihove veze. “Ako sam ja srećan i oni su”, kaže Mohamed. Veza ovog para privukla je pažnju javnosti početkom ove godine, kada je Iris u emisiji “This Morning”, pričala o velikoj razlici u godinama između nje i partnera, te je ujedno otkrila i detalje iz svog seksualnog života.

Kaže da su, tokom prvog seksualnog odnosa, potrošili čitavu bočicu lubrikanta, a imala je i bolove u karlici. Ipak, to su prevazišli, te sad svakodnevno imaju odnose. Ističu da je njihova ljubav je ogromna, a mladi Mohamed je dodao da ga ne zanima ni državljanstvo, niti njen novac. Pre nego što su se venčali, radio je kao zavarivač, ali je posao napustio, da bi mogao da provodi više vremena sa Iris, koja se od bivšeg muža razvela pre 40 godina.

Iris inače živi u Velikoj Britaniji, u kući vrednoj 245 hiljada evra, a penzija joj je oko 900 dolara mesečno. Nakon što je uštedela za drugi dolazak, venčali su se, a ona je prešla i u islam.

Mohamed je ranije ove godine istakao da, iako su ljudi možda skeptični što se tiče njihove veze, njegove emocije prema Iris su stvarne.

“Znam da vam je čudno što je moja žena starija 20 godina od moje majke, ali to je ljubav! Čini te slepim. Kad ste muškarac i zaljubite se u ženu, nije važno koliko ona ima godina ili kako izgleda” – zaključio je, piše Daily Mail. (Espreso.rs/Objektiv)