Home Magazin Showbizz NOVE VIJESTI O MUSTAFI NADAREVIĆU: Prijatelj otkrio kako je sada slavni glumac...

NOVE VIJESTI O MUSTAFI NADAREVIĆU: Prijatelj otkrio kako je sada slavni glumac koji se bori sa rakom pluća!

99
0

NOVE VIJESTI O MUSTAFI NADAREVIĆU: Prijatelj otkrio kako je sada slavni glumac koji se bori sa rakom pluća!

Slavni glumac Mustafa Nadarević je početkom godine saopštio da boluje od karcionama pluća, nedavno se oglasio iz bolnice pa poručio da je dobro, a nove vijesti o njegovom zdravstvenom stanju otkrio je prijatelj.

“Mustafa je bolje. Dobio je nekoliko kilograma. Ali iz kuće ne izlazi, čuva se zbog korone”, poručio je prijatelj 77-godišnjeg glumca za “Dnevni avaz”.

Ljudi bliski Mustafi Nadareviću vjeruju da će on pobijedi opaku bolest o kojoj je on sam rekao slejdeće:

“Kada sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam prihvatio bolest. Kada nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest”.

Mustafa je podržao kampanju koja se bori protiv karcinoma pluća, a apelovao je na sve da na vrijeme odlaze ljekaru pa je onima koji to ne rade rekao:

“Mogu da im poručim da ne budu primitivni kao ja, da se ne plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ”jao”, od zubara pa nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vreme na preglede, jer onda je izliječivost vrlo blizu”. novi.ba

Previous articleKEBA SE SRAMIO I ODBACIO VANBRAČNU ĆERKU: Izrasla je u lepoticu, a ocu bi došla samo na SAHRANU! Evo ko je ONA!
Next articleOVAJ NAPITAK PRŽI SALO, ČISTI TIJELO OD OTROVA: Potrebni su vam SAMO OVI SASTOJCI, sve ih imate u kući!