KEBA SE SRAMIO I ODBACIO VANBRAČNU ĆERKU: Izrasla je u lepoticu, a ocu bi došla samo na SAHRANU! Evo ko je ONA!

Showbizz

KEBA SE SRAMIO I ODBACIO VANBRAČNU ĆERKU: Izrasla je u lepoticu, a ocu bi došla samo na SAHRANU! Evo ko je ONA!

Ljiljana je godinama sudskim putem pokušavala da dokaže da je Keba otac njene ćerke, jer on Inu nikada nije hteo da prizna kao svoje dete. Sud je na kraju doneo presudu da je Keba Inin otac i da je dužan da isplati zaostale alimentacije u iznosu od 100.000 evra.

Ljiljana se jednom oglasila i tom prilikom javno progovorila o svemu, te istakla da Ina ne želi da upozna oca.

– Niko ga nikada nije terao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina ceni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega… Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe – izjavila je svojevremeno Ljiljana za “Blic”.

Da Ina zaista ne želi oca u svom životu govori i objava njene majke Ljiljane na Fejsbuk profilu koju je objavila pre dve godine:

– Moj heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje – napisala je Ljiljana u opisu fotografije svoje ćerke na pomenutoj društvenoj mreži. (Espreso.rs)