EVO KOLIKO KOŠTA 1 OBJAVA LUNE ĐOGANI NA INSTAGRAMU: Nije onako kako ste mislili…

Showbizz

EVO KOLIKO KOŠTA 1 OBJAVA LUNE ĐOGANI NA INSTAGRAMU: Nije onako kako ste mislili…

Iako je donijela odluku da se povuče iz javnosti dok je u drugom stanju, Luna Đogani je napravila presedan i gostovala u jednom emisiji, pri čemu je otkrila šta se novo dešava u njenom životu.

– Iako se pisalo drugačije, Marko (prim.aut. Miljković) i ja živimo i dalje u Beogradu i nećemo se seliti. U trećem sam mjesecu trudnoće i odlično se osjećam. Ipak, imam velike mučnine, pa sam uglavnom prikovana za krevet. O zdravstvenom problemu koji sam imala ne bih mnogo govorila jer se izmišljalo i da imam ono što nemam, ali riješila sam to – ispričala je rijaliti zvezda u “Amidži šouu”.

– Uspjela sam da se izliječim. Imala sam intervenciju, ali neću da detaljišem o tome. Doktori su mi rekli da vjerovatno neću moći da ostanem u drugom stanju zbog toga, ali desilo se čudo. Jako sam željela da se ostvarim kao majka, radili smo na tome, ali nismo očekivali da će baš tako brzo da se desi.

– Poslije dugo vremena, postala sam spokojnija i mirnija, puna sam ljubavi prema svemu i svima, spavam kao beba, širim pozitivnu energiju oko sebe. Nestvaran je osjećaj bio kad smo Marko i ja prvi put na ultra-zvuku čuli kako kuca bebino srce, kao i kada osjetiš da u tebi raste novi život – dodala je Luna.

– U isto vrijeme, jako sam uplašena i paničar sam, ali vodim računa o sebi, biram odjeću koja me ne steže, gledam da ne idem bosa. Marko vodi dosta računa o meni, a ja znam da budem malo naporna, stalno izvoljevam šta ću da jedem, ali ja sam bila zahtijevna i prije trudnoće.

– Pol bebe još uvijek ne znamo. Za dvije nedelje ćemo saznati, ali svi oko mene govore da su uvjereni da nosim dječaka – dodala je Đoganijeva, a potom se osvrnula na svoje finansije budući da ove godine neće imati, kao u prethodne tri, prihod od rijalitija.

– Ljudi misle da sam puna para, ali to je zabluda. Dosta zarađujem od Instagrama, to je tačno, zato što me tamo prati pola miliona ljudi. Od toga može da se živi. Kada sam prvi put počela da zarađujem od toga, imala sam 100.000 pratilaca i za reklamiranje nekih patika sam dobila 50 eura. Sad je taj iznos mnogo veći, ne bih ulazila u tačnu cifru, ali po objavi svakako dobijem više od 400-500 eura. novi.ba/puls online