Drama u Užicu, policija reagovala: Milijana Božić sa novim dečkom napravila haos, ugrozila živote mnogih! (Foto)

Showbizz

Drama u Užicu, policija reagovala: Milijana Božić sa novim dečkom napravila haos, ugrozila živote mnogih! (Foto)

Bivša učesnica “Parova”, Milijana Bogdanović, uživa u novoj romansi, a na “Instagram” profilu često objavljuje fotografije svog novog partnera. Mnogi su komentarisali da jako liči na njenog bivšeg partnera Milojka Božića, te da nije preboljela svog još uvijek zakonitog supruga.

Riječ je o imućnom penzioneru Milošu iz Užica kog je upoznala nakon što je napustila zemunsku vilu “Parova”.

Podsjećamo, Milijana se u jednom terenutku zabavljala sa dečkom koji je njenih godina i nije imao nikakvu platežnu moć, ali isto tako ta veza nije potrajala duže od par mjeseci jer jer Božićeva shvatila da joj ipak prijaju stariji muškarci.

Milijana je sinoć doživjela peh sa njim. Naime, njen dečko je prekoračio brzinu tokom vožnje. Na mjestu gdje je dozvoljeno 50, on je vozio 60 km/h, pa ih je usnimila kamera i zaustavila policija.

Na društvenim mrežama odmah se povela diskusija kako je njen partner ugrozio prvenstveno njihove živote, a onda i živote drugih ljudi jer na tom mjestu ima jako puno pješačkih prelaza. Ona je ovu scenu objavila na Instagram storiju. Miloš je gutao knedle, dok je Milijani ovaj događaj bio smiješan. informer.rs