Home Magazin Zanimljivosti ŽENE, PAŽNJA! OVO JE 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA: DRUGI I...

ŽENE, PAŽNJA! OVO JE 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA: DRUGI I PETI su posebno važni!

453
0

ŽENE, PAŽNJA! OVO JE 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA: DRUGI I PETI su posebno važni!

Gotovo uvijek možemo da osjetimo kada nešto u vezi nije kako treba jer odjednom je sve drugačije. Ipak, ne možemo uvijek biti sigurni šta ne valja, a crvić sumnje ne prestaje da radi. Tada treba obratiti pažnju na ovih 10 tipičnih znakova nevjere!

Vjerovatno nema goreg i više razočaravajućeg osjećaja od shvatanja da vas suprug ili dečko vara. Srca ostaju slomljena, nerijetko stvari nepopravljive, pa uvek mislimo da je bolje i saznati istinu što prije. Ovih 10 univerzalnih znakova otkrivaju ponašanje prosječnog varalice, pa ako imate ikakve sumnje – obratite pažnju na njih.

1. Učestalo mijenjanje lozinki – Iako smatramo da su lozinka mejla ili društvenih mreža lične stvari, nikad ne bi trebalo doći do tačke kad ishod veze zavisi od toga hoće li ona moći da dobije uvid u njegov Fejsbuk. Ipak, mnogi parovi nemaju lozinku ili je svojevoljno dele, pa u slučaju da primećujete kako često menja lozinke na mobilnom telefonu, mejlu ili društvenim mrežama vrlo verovatno nešto skriva.

2. Izgled društvene mreže – Uvjerili smo se sto puta da ima i varalica koje otvoreno pokazuju da su u braku ili vezi i sve to izgleda vrlo lijepo, a onda se kasnije sazna da je dosad imao već tri ljubavnice… Međutim, prosečni varalica potrudiće se da njegov profil na bilo kojoj društvenoj mreži izgleda što više singl. Skrivanje fotografija sa vama je LOŠ znak. Naravno, ukoliko napravi Tinder odmah može da leti kroz prozor!

3. Navike na telefonu – Zdrave veze su otvorene, u njima nema tabua. Ako vaš dragi kad mu zazvoni telefon odmah odlazi u drugu prostoriju iz koje ne možeš čuti razgovor, pripazite. Naravno, možda je to samo poslovni poziv, ali tu ćeš moći iščitati i govor tela nekoga ko laže ili skriva nešto.

4. Smanjena ili povećana želja za intimnošću – Najčešće se intimnost u odnosu smanjuje kada muškarac dobija šta želi i van kuće. Ali, u nekim slučajevima se i povećava doza intime jer osjeća krivicu zbog toga što radi.

5. Očišćena “istorija” na kompjuteru – Ko uopšte misli na ovo?! Naime, ako redovno čisti “istoriju” na kompjuteru ili laptopu, to radi iz sigurnosnih razloga – jer želi da prikrije svoje tragove.

6. Učestalost društvenih aktivnosti – Vaš dragi nije baš bio nešto naročito društven, a sada svaku nedelju ima neki društveni događaj? “Muški” izlazak ili poslovni parti, jednako kao i kasni ostanak na poslu, su dobri i česti izgovori za odlazak ljubavnici.

7. Povećani troškovi – Čini vam se da vam je na kraju mjeseca račun prazniji nego inače? Pogledajte gdje odlazi novac. Doduše, varalice najčešće dižu novac i barataju kešom kako se ne bi mogli pratiti troškovi…

8. Fizički izgled – Nemojte odmah skočiti na ovo. Ako vaš dragi ima povećanu potrebu da izgleda bolje, možda to radi jer se trudi da izgleda profesionalnije, a možda i da vama malo udovolji. Međutim, ako primijetite ovu stavku uz više drugih sa popisa, onda biste mogli biti u problemu. Pri varanju, ljudi najčešće porade na svemu što su dosad zapostavljali, pa tako i na izgledu. Počeo je da vježba, drži dijetu, kupuje novu odjeću, sav je pun sebe i blista… Super za njega, a da li je i za vas?

9. Krivi vas za sve – Nebitno je li vezano za vašu vezu, kuću, djecu ili nešto što se događa na poslu ili van kuće, kriviće vas i za to da se osjećate zaista loše.

10. Učestalost poklona – Mnoge varalice pokušaće da sakriju pred partnerkom to što rade (mada ima i onih slučajeva kad baš žele biti uhvaćeni jer nemaju snage sami da prekinu vezu). Ako odjednom počne da donosi cveće kao da je Dan zaljubljenih ili vaš rođendan, pa još dobijate poklone, a prije nije bio tako darežljiv tip, zapitajte se šta bi iza svega toga moglo da se skriva.

Ukoliko postoje četiri ili više znakova od ovih 10, nešto čudno se događa. Naravno, nećemo reći da vas dragi 100 posto sigurno vara, ali možda se tako nešto sprema. Budite oprezni da ga ne optužite za nevjeru prije nego li sve provjerite. Prije svega, probajte da razgovarate sa njim i shvatite šta se događa, a ako postoji problem probajte da radite na njemu i spasite vaš odnos.

P.S. Svi ovi znakovi otkrivaju i vas, drage moje dame, ako ste slučajno odlučile da krenete tim putem… novi.ba/Žena Blic

Previous articleIzabrana riječ godine: Ono čega se svi boje, a nije korona!
Next articleOglasio se Donald Tramp: Uputio OVE 3 riječi svojim pristalicama!