(VIDEO) Doktorica iz Rijeke urla na čovjeka kojeg je zagradila Mercedesom: ‘Srest ćemo se mi kad se razboliš!’

Region

(VIDEO) Doktorica iz Rijeke urla na čovjeka kojeg je zagradila Mercedesom: ‘Srest ćemo se mi kad se razboliš!’

Jedan poduzetnik i IT-jevac iz Rijeke sinoć je na YouTubeu objavio zabavan video snimljen ispred KBC-a Rijeka. Podijelio ga je i na svom Facebook profilu, uz kratki opis:

“Zanimljiv incident s doktoricom Covid Centra i navodnom zamjenicom ravnatelja KBC Rijeka. Žena se naljutila na mene a ona je mene zatvorila na parkingu. Osim toga je ružno dobacila kako su Filipinci “fini ljudi”. Ja se nadam da je dobila kaznu koju zaslužuje. Osim toga, bilo bi dobro da ispravno nosi masku dok se dere na ljude ako stvarno radi u covid centru”.

‘NE BUDI TAKO JADAN, NEGO BUDI MUŠKARAC!’

O čemu se radi? U videu vidimo gospođu u krznenom prsluku koja dolazi na parking koji se nalazi kod KBC-a Rijeka i urla na čovjeka kojeg je – zagradila svojim Mercedesom. On ju je, naime, nazvao na broj mobitela koji je ostavila u autu. No njoj, evidentno, nije jasno zašto je zove.

Čovjek je, kako se vidi na snimci, parkirao na normalno označenom parking mjestu, no zagradila ga je doktorica za koju Telegram doznaje da je pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u KBC-u Rijeka. Inače, žena za sebe u videu kaže da je “zamjenica ravnatelja”, no tu informaciju ne nalazimo nigdje.

Na trenutke sugerira i da radi u Covid centru, a kroz video je čujemo i kako prijeti, malo vrijeđa, objašnjava zašto ona ima pravo parkirati gdje god…”Slušaj dušo, kad ti bude slabo srest ćemo se! Pa ćeš onda biti manji od makovog zrna! Dal’ me kužiš? Ne budi tako jadan, nego budi muškarac! I shvati kriznu situaciju u KBC-u!”, viče gospođa.

ZA FILIPINCE: ‘SVE FINI LJUDI, JELDA?!’

Već u sljedećem trenutku ga optužuje da ljudi umiru zbog njega: “Umiru zato jer si ti bezobrazan!”. U tom trenutku čovjek ženi koja je pored njega, a za koju je kasnije objasnio da se radi o Filipinki, na engleskom objašnjava što je bijesna gospođa u krznu rekla. Doktorica se potom obrušava na Filipinku, dobacujući sarkastično: “Kod nje su sve fini ljudi, jelda?! Ona je baš iz fine zemlje. Fiiiiniii ljudi!”, viče dalje.

Cijela stvar traje još neko vrijeme, a završava dosta urnebesno. Pojavljuje se prometni redar koji lijepo zamoli doktoricu da makne svoj nepropisno parkirani automobil, uz opasku kako mu je njezino vozilo “poznato od prije”. Iako na snimci ne vidimo da joj piše kaznu, sve sugerira da je upravo to učinio. (Telegram.hr)