“ODRUBIĆEMO TI GLAVU AKO NE POVUČEŠ TUŽBU!” Neda Ukraden U STRAHU posle JEZIVIH PRETNJI!

Showbizz

“ODRUBIĆEMO TI GLAVU AKO NE POVUČEŠ TUŽBU!” Neda Ukraden U STRAHU posle JEZIVIH PRETNJI!

Familija Nede Ukraden iz Hrvatske ne ostavlja pevačicu na miru!

Neda je navodno tužila rođake, jer su je izopštili iz ostavinske rasprave njene dedovine, pa joj oni sada prete i ucenjuju je! Čak su joj poručili da će joj odrubiti glavu sa ramena!

– Pošto je Neda tužila 26 članova familije iz Imotskog, jer su je izopštili kada su delili imovinu koja po zakonu i njoj pripada, mnogi od njih sada hoće da joj se osvete – objašnjava izvor i dodaje:

– Oni smatraju da Neda ima dovoljno, jer je poznata i zarađuje i nije im jasno zašto sad traži i taj deo imovine, pa joj poručuju preko rođaka da se čuva i da će joj odrubiti glavu ako ne povuče tužbu. Čak su rekli i da će se svi podići i doći u Beograd kod nje da joj pokažu kako to izgleda kada se otima. Neda pak smatra da ima pravo na svoj deo i nema nameru da odustane, pa je slučaj prepustila advokatu da se time bavi jer, kako je rekla, zakon je na njenoj strani i neće se ni za živu glavu odreći nasledstva. E sad da li su je pretnje uplašile, ne znam, znam samo da će se boriti za to jer hoće da ostavi svojoj ćerki i unucima – završio je izvor. Srbija Danas/Alo