Home Magazin Zanimljivosti GENIJALNO, ŽENA POKAZALA KAKO ČISTI RADIJATORE – SVI U NEVJERICI: Video skupio...

GENIJALNO, ŽENA POKAZALA KAKO ČISTI RADIJATORE – SVI U NEVJERICI: Video skupio više od POLA MILIONA LAJKOVA, uvjerite se zašto!

145
0

GENIJALNO, ŽENA POKAZALA KAKO ČISTI RADIJATORE – SVI U NEVJERICI: Video skupio više od POLA MILIONA LAJKOVA, uvjerite se zašto!

Radijatore je nezgodno čistiti i to je razlog zašto većina taj posao uvijek odgađa. Međutim, jedna žena je na TikToku otkrila svoj trik kako dubinski očistiti unutrašnjost plinskih radijatora

Ona za čišćenje koristi prašak za pranje rublja. U mjericu je dodala prašak i kipuću vodu, a prije nego što je tekućinu ulila u radijator, na pod, ispod radijatora, je postavila ručnik i plastičnu zdjelu kako ne bi nastala lokva vode.

I dok je voda bila sapunasto bijela kad se ulijevala, kad je izašla s druge strane, postala je mračne smeđe boje. Međutim, ako razmišljate ovaj trik probati i na svojim radijatorima, trebate imate radijatore na plin jer bi se električni mogli oštetiti.

Ne samo da će vam ovaj trik temeljito očistiti unutrašnjost radijatora nego će i cijeli dom lijepo mirisati. Video je prikupio nevjerojatnih 580.000 ‘lajkova’ na TikToku, a mnogi su bili oduševljeni njime, piše The Sun.

– Ovo je tako sjajna ideja! Svaki drugi vikend ovo radim od sada – bio je jedan od komentara. novi.ba

@clever.and.clean

#lumkushmka #lumkushmeka #foryoupage #fypシ #fyp #cleanthatup #cleanbandit #deepcleanig #cleaninghacks #viral #deepcleanig

♬ Lum Kush M’ka – Greta Koci

Previous articleVIDEO KOJI ĆE VAS NAJEŽITI, POGLEDAJTE KAKO RUSI ŽIVE NA – 46 STEPENI: Sve je smrzlo, a evo šta ovi ljudi rade…
Next articleIzabrana riječ godine: Ono čega se svi boje, a nije korona!