Home Region DOKTORKA GRUJIČIĆ: “Svi koji tvrdite da kovid ne postoji, dođite da vidite...

DOKTORKA GRUJIČIĆ: “Svi koji tvrdite da kovid ne postoji, dođite da vidite kako izgleda ŠEST SATI u skafanderu”

110
0

DOKTORKA GRUJIČIĆ: “Svi koji tvrdite da kovid ne postoji, dođite da vidite kako izgleda ŠEST SATI u skafanderu”

Uprkos činjenici da je virusom zaraženo 50 miliona ljudi, a više od milion i po je umrlo od početka pandemije, pojedinci i dalje dozvoljavaju sebi da tvrde da je virus izmišljen, ili iznose druge bizarne teorije u trenutku kada bi trebalo da se čuvamo poštovanjem mera i sprečimo širenje infekcije.

– Svi ti teoretičari zavere koji lupetaju da ne postoji kovid, hajde molim vas, hajde dođite samo jedan da vidite kako izgleda raditi šest sati pod skafanderom – rekla je ona oštro.

– Institut svejedno neće prekidati rad, apelujemo na one koji moraju jednom ili dva puta godišnje na kontrolu, da sačekaju prvi decembar, da malo rasteretimo i poštedimo osoblje kovida. Pacijenti koji su otkrili novi tumor, žene koje napipaju nešto na dojci, neka dođu odmah. Mamografija će raditi sve vreme, mi činimo šta je nemoguće, molim pacijente za strpljenje. Naročito mlade molim – rekla je ona.

– Molim one koji imaju simptome, dešava se da popiju aspirin da se preznoje, da spuste temperaturu i onda izlaze. I dalje se više plaše raka nego kovida, ali apelujem, kao neko ko je preležao koronu, na prve znake prehlade, odmah lezite i mirujte! Idite samo do toaleta i nazad! Pijte vitamin D i C, ozbiljni bolesnici neka se jave lekarima opšte prakse. Naši neurohirurzi su povučeni, anesteziolozi, mi ćemo raditi šest operacija i na neradan dan, na praznik u sredu. Non-stop ima i hitnih prijema, dajte razumevanja, tamo gde je aktivna hirurgija, poštedite kolege – apelovala je ona. srbijadanas.com

Previous articleOTKRIVENO KOJI ĆE BITI PRVI BAJDENOVI POTEZI: Poništiće odmah dve Trampove odluke!
Next articleNE BACAJTE KORU OD OVOG VOĆA, NAPRAVITE ČAJ: Leči grip i prehladu, čisti jetru, snižava šećer…