(VIDEO) ŽENSKA TUČA! MILICA NASRNULA NA EMINU: Pašovićeva je pitala čime se bavi, a Kemezova EKSPLODIRALA! Borina devojka u SUZAMA!

Showbizz

(VIDEO) ŽENSKA TUČA! MILICA NASRNULA NA EMINU: Pašovićeva je pitala čime se bavi, a Kemezova EKSPLODIRALA! Borina devojka u SUZAMA!

Ermina Pašović i Milica Kemez posvađale su se, a u jednom trenutku je Milica nasrnula na Erminu. Lepi Mića koji je bio u blizini, uspeo je da ih razdvoji a onda je Ermini prišao i Bora Santana, koji je stao na stranu Milice Kemez.

“Ti si jedna kleptomanka i izmišljaš tužnu priču”, rekla je Ermina.

“Ja imam familiju i nisam kleptomanka, nemoj tako da me nazivaš”, rekla je Milica, i nasrnula na Erminu.

“Ako je još jednom tako nazoveš j*baću ti sve, ne znam ko te pali od da to radiš, ali ja tebe stvarno ne razumem. Nemoj tako da je nazivaš nije lepo i znaš da je boli, znam ja odakle ide ova priča i molim te smiri se. Ne možeš tako da pričaš sa njom, ona je moja devojka”, rekao je Bora.

“Ja sam samo rekla istinu i nisam rekla da je prostitutka ja sam je samo pitala čime se bavila! Ja znam ko je ona, i mene niko ne ogovara, ona je jedan lažov i ja ću da pričam sa njom kako ja hoću, ona je mene izdala ovde dva puta ovde i napolju ne znaš ti ništa”, rekla je Ermina.

Zbog gnusnih uvreda koje su međusobno izrekle, Milica je završila u suzama, jecajući. Nije želela da tome bilo ko od zadrugara prisustvuje, pa je izašla iz Bele kuće i osamila se u dvorištu. Kurir.rs/K.Đ.