SVI SRETNI PAROVI RADE OVO PRIJE SPAVANJA: Ako se ne pronalazite u ovom, onda je VAŠ BRAK GOTOV!

Zanimljivosti

SVI SRETNI PAROVI RADE OVO PRIJE SPAVANJA: Ako se ne pronalazite u ovom, onda je VAŠ BRAK GOTOV!

Četiri od pet parova smatraju Facebook glavnim razlogom zašto su prekinuli. To je zbog činjenice da ljudi provode više vremena na internetu nego da razgovaraju jedni s drugima.

U nastavku pogledajte 10 stvari koje rade sretni parovi pred spavanje. Pročitajte ih i možda usvojite neka nova ponašanja koja će vam pomoći da izgradite bolju vezu.

1. KUHAJTE I JEDITE SKUPA – Dok dijelite obrok, komunicirate jedno s drugim, osjećate svoju povezanost i možete razmjenjivati svoje planove i ideje.

2. RAZGOVARATE O NAJBOLJEM DIJELU DANA – Jedan od koraka za dobar san i zdrav odnos je izbjegavanje stresnih ili anksioznih diskusija. Razlog je u tome što bi moglo doći do povećanog otkucaja srca i povećane napetosti. Čak i ako dan nije bio tako dobar uvijek možete pronaći nešto pozitivno za razgovor i pustiti partnera da spava, bez briga.

3. URONITE JEDNO DRUGOM U OČI – Samo sjedite jedan nasuprot drugome i gledajte u oči. Pokušajte osjetiti vezu i pokušati pročitati emocije u očima vašeg partnera.

4. PRISJETITE SE ZAJEDNIČKIH TRENUTAKA – Prije nego što odete u krevet, pokušajte se sjetiti kada ste prvi put sreli svog partnera. Podijelite svoje dojmove o tome i zamolite partnera da vam kaže šta osjeća.

Zajedničke uspomene ujedinjuju vas i vraćaju u ugodne trenutke, te učvršćuju vaš odnos. novi.ba