Home Magazin Showbizz OVAJ SIJEDI MUŠKARAC JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET, CIJELA SRBIJA GA ZNA:...

OVAJ SIJEDI MUŠKARAC JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET, CIJELA SRBIJA GA ZNA: Niko nije imao pojma da je bila s njim – LEPA BRENA BILA KUMA (FOTO)

430
0

OVAJ SIJEDI MUŠKARAC JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET, CIJELA SRBIJA GA ZNA: Niko nije imao pojma da je bila s njim – LEPA BRENA BILA KUMA (FOTO)

Prelijepa voditeljka takmičenja “Zvezde Granda”, Sanja Kužet trenutno je u braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju, međutim, malo ko zna da je ova zanosna brineta prije desetak godina bila udata za Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dejčaka, kojem su dali ime Andrija. Kuma na prvom vjenčanju bila je folk zvezda Lepa Brena.

Sanja je u tom periodu radila na “ružičastoj” televiziji kao voditeljka prognoze.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju – otkriva izvor blizak voditeljki.

Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca. Sve je bilo sređeno kao u bajci.

Voditeljka je prije nekoliko godina govorila o bivšem suprugu.

– Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli.. Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je tada voditeljka. balasevizam.novi.ba

Previous articleEVO KAD NAM STIŽE SNIJEG: Objavili su prognozu, BRŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI!
Next articlePUTIN SE NAPOKON OGLASIO: Evo šta je poručio NOVOM PREDSJEDNIKU AMERIKE! Zanimljiva izjava…