Home Magazin Zanimljivosti IMAM I DO 30 KLIJENATA DNEVNO, U RAZMAKU NA 2 MINUTA! Ela...

IMAM I DO 30 KLIJENATA DNEVNO, U RAZMAKU NA 2 MINUTA! Ela (19) za 15 MINUTA naplati 80 €, a evo za šta uzima 4.400 €

1558
0

IMAM I DO 30 KLIJENATA DNEVNO, U RAZMAKU NA 2 MINUTA! Ela (19) za 15 MINUTA naplati 80 €, a evo za šta uzima 4.400 €

Eli iz Notinghema u Engleskoj bavi se ‘najstarijim zanatom’ od svoje 16 godina, a sa 19 godina postala je jedna od najmlađih prostitutki u svojoj zemlji.

Priznala je da 15-minutne sastanke naplaćuje po 80 evra, a u jednoj noći zaradi i do 1.700 evra Takođe, svoje klijente, zbog velike potražnje, nekad dogovara sa dve minute razmaka između njih. Ponekad u danu ima čak 21 klijenta.

– Očito je da sam najsvežija s prvim klijentom u danu, našminkana sam i frizirana, ali za svakog sledećeg moram malo da se sredim. Istuširam se na brzinu, presvučem… Ponekad imam doslovno između dve i pet minuta da se sredim. Nekad imam i 30 klijenata – ispričala je.

Međutim, to joj nije jedini izvor zarade. Otvorila je profil na stranici za skidanje. Tamo je skupila 500 pretplatnika pa mesečno zaradi više od 4.400 evra.

Ipak, deo prihoda mora potrošiti na hotelske sobe u kojima obavlja posao, s obzirom na to da i dalje živi s roditeljima.

Kaže da joj je bitna sigurnost pa traži sobe sa špijunkom.

– Ako imate špijunku, možete da vidite klijenta koji kuca na vaša vrata pre nego što ih otvorite i pustite ga unutra – objasnila je. kurir.rs/the sun

 

Previous articleČUČNULA IZA KOLA DA IZVRŠI NUŽDU! Kad su je videle KOMŠIJE, odmah su uradile ovo! VIDEO KOJI JE NASMEJAO SRBIJU!
Next articleFILIPA (45) SE OSVETILA BIVŠOJ LJUBAVI: Naterala je njegovu devojku da u SUZAMA napusti stan, a evo šta joj je sve RADILA! HOROR!