CEO ŽIVOT SAM VRAĆAO DUGOVE, ALI NJEMU NEĆU, PA MAKAR ME UBILI! Aca Lukas progovorio o Tigru, pa otkrio na šta je spreman!

Showbizz

CEO ŽIVOT SAM VRAĆAO DUGOVE, ALI NJEMU NEĆU, PA MAKAR ME UBILI! Aca Lukas progovorio o Tigru, pa otkrio na šta je spreman!

Folkeru Aci Lukasu pre nekoliko dana izvršitelji su zakucali na vrata kako bi mu zaplenili imovinu zbog duga biznismenu Dejanu Popoviću Tigru.

Pevač je sada progovorio o dugovanju, kao i o sukobu sa Tigrom. On je objasio da je “platio 80.000 evra na dug od 40.000”, nazvao Popovića “zelenašem”, a ovaj mu je poručio da “požuri i plati jer su kamate visoke”.

“Moj život je transparentan, kockao sam, puno zarađujem…Baš skoro sam pričao o zelenaškim pozajmicama, niko nas nije vukao za uši i sami smo prihvatili i kamatu i sve. Ja sam se njim poznavao, uzeo sam 40.000 evra od njega, jer sam kockao i sada mogu da kažem uzeo sam na kamatu. Za 10 meseci sam mu vratio 80.000 evra. Otišli smo u sud, ali smo napisali smo da sam uzeo 80.000 i da ću vratiti taj iznos uz kamatu. Ja sam vratio pare, mi smo čak bili u dobrim odnosima, ali posle 2, 3 godina su odnosi zahladneli i ja sam iz novina saznao da me tužio za 80.000 evra jer je taj papir ostao kod njega, ja ga nisam uzeo. Doveo čak “svedoka” da kaže da ja nisam vratio pare”, rekao je Lukas.

On tvrdi i da je Popović svedoku dao novac kako bi lažno svedočio.

“Ja te pare neću dati jer sam ih već dao! Celi život sam imao dugove i vraćao, evo nek kažu svi da li ima nekog da mu nisam vratio – njemu neću vratiti pa makar me ubili! Imam svedoke, tražiću ponavljanje procesa i tužiću ga za zelenašenje i reketiranje. Imam puno svedoka i boriću se”, rekao je Lukas u “Hit tvitu”. Kurir.rs/I.B.