Home Magazin Showbizz (VIDEO) JANJUŠ ME TUKAO! ZAVRTAO MI JE UŠI, BILA SAM PLAVA: Maja...

(VIDEO) JANJUŠ ME TUKAO! ZAVRTAO MI JE UŠI, BILA SAM PLAVA: Maja Marinkoviš ušla u RIJALITI, a svi slušaju njenu POTRESNU ISPOVEST!

48
0

(VIDEO) JANJUŠ ME TUKAO! ZAVRTAO MI JE UŠI, BILA SAM PLAVA: Maja Marinkoviš ušla u RIJALITI, a svi slušaju njenu POTRESNU ISPOVEST!

Maja Marinković ušla je u rijaliti i šokirala sve, a posebno bivšeg ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša. Maja je istakla da želi da objasni svoju stranu priče, dok je Janjuš negodovao.

“Samo bih se obratio Eni, čestitao joj rođendan. Ona jeste bivša, ali ćemo se truditi da bude i buduća”, rekao je Janjuš.

“Potukli smo se i nikada se ne može porediti udarac žene i muškarca. Bila sam plava zbog njega. Neka ode na poligraf za pitanje da li me je tukao ili ne. Leči svoje frustracije na ženama. Ima žensko dete kod kuće, neka razmisli kako bi se on osećao da osvanu sutra njene slike u takvom stanju. Slao mi je poruke da mu supruga brani da vidi svoje dete i ucenjuje ga! Imam sve dokaze. Samo sam jednom zvala njegovu ženu. Zavrtao si mi uši, kada sam rekla da ću te prijaviti”, rekla je Maja.

“Nije istina, jeste zvala moju suprugu, groktala je, svašta. Neću da se kunem sada, ali je istina sve što ja sada govorim. Nije to bila neka tuča. Nikada ništa loše ovoj devojci nisam uradio, ja sam muškarac koga ona najviše voli, jedino je u mene zaljubljena”, dodao je Janjuš.

Ermina Pašović takođe je ušla u rijaliti.

“Oni su ozbiljni foliranti, mrtva je trka ko se više folira. Oni su pravi fanovi rijalitija, ne bih da izdvajam nekoga, ali je stvarno mrtva trka”, rekla je Ermina. Kurir.rs/K.Đ.

Previous article(VIDEO 18+) JOVICA ĆE ODLEPITI: Pala prva VRUĆA AKCIJA Maje Marković i Alena Hadrovića! Zaigrali se ispod pokrivača!
Next articleOglasio se i Trump: “Nije još gotovo…”