NE POMIŠLJAJTE NA BRAK I VEZU, ON ĆE VAS PREVARITI PRVOM PRILIKOM: S njim je ljubav patnja, OSTAVITE GA!

Zanimljivosti

NE POMIŠLJAJTE NA BRAK I VEZU, ON ĆE VAS PREVARITI PRVOM PRILIKOM: S njim je ljubav patnja, OSTAVITE GA!

Bik se neće vezati za svakog, a onoga koga pusti blizu namjerava čuvati do kraja života. Ne voli ostavljati, ali pak, važna stavka u ljubavnom odnosu mu je ona senzualna. Lavu je u prirodi da mu sve brzo dosadi pa njegove veze traju obično od godinu do dvije.

Ovan – Odlazi čim nestane strasti! Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i cijelim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osjećanja duboka. U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte pa začarani krug svađanja i mirenja može se protegnuti poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to dogodi, izlaze iz odnosa.

Bik – Ne voli ostavljati! Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu namjeravaju čuvati do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je ona senzualna…

Blizanci – Ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to! U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole ostavljati, a svog partnera mogu testirati do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem s drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji se mogu skrasiti je da im nađete zanimaciju.

Rak – Najsretniji je ako se veže s jednim partnerom za cijeli život! Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvjesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a nerijetko se skrase i s prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu biti poprilično zahtjevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su vjerni.

Lav – Veze obično traju od jedne do dvije godine! Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekt svoje želje, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. U prirodi im je da im sve brzo dosadi pa njihove veze traju obično od godinu do dvije.

Djevica – Cijeni sigurnost u dugim vezama! U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su biti odani i vjerni, a u prijevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je toliko fokusiran na tjelesnost. Skrasit će se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje.

Vaga – Duge veze temelje se na prijateljstvu! Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Skrasit će se ako ih partner u potpunosti fizički zadovoljava, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpion – Jedan od najodanijih znakova! Unatoč tome što pripadnike ovog znaka pokreće tjelesna energija, oni su jedan od najodanijih znakova. Budući da su vrlo karizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavat će se s puno izazova. I ljubomore. Zbog nje završit će se mnoge Škorpionske veze, a skrasit će se s partnerom sigurnim u sebe i u kojeg može imati potpuno povjerenje.

Strijelac – Dugo razmišlja prije nego što se veže! Neodlučni su po emotivnim pitanjima pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore. Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasit će se s partnerom koji im je prije svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prijevarama, ali znaju ih dobro sakriti.

Jarac – Očekuje apsolutnu vjernost! Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vežu za nekoga, ali ako to učine, znači da misle da bi to moglo potrajati cijelog života. Od svog partnera očekuju potpunu vjernost, a prijevaru će doživjeti kao izdaju i odmah će vas otpisati. Dobar ljubavni život i djeca su ljepilo koje Jarca drži u vezi.

Vodenjak – Potreban je stalan izazov! Teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Različitost je za njih omiljeni začin života. Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali to puca ako bi se morali previše prilagoditi. Skrasit će se s partnerom s kojim im nikada nije dosadno. Novi.ba/Atma