Home Magazin Showbizz Supruga Harisa Džinovića o krizi: Sve je stalo, muž mi ne radi…

Supruga Harisa Džinovića o krizi: Sve je stalo, muž mi ne radi…

180
0

Supruga Harisa Džinovića o krizi: Sve je stalo, muž mi ne radi…

Melina Džinović je u poslednjem intervjuu skrenula pažnju i na to kako se cjelokupna situacija s panedmijom u svijetu odrazila i na modni biznis.

– Moje haljine se prodaju svuda u svijetu, u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni čuveni brendovi ne prodaju se kao prije, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad – ispričala je dizajnerka i supruga Harisa Džinovća za “Star”.

– Trebalo je da se održi Sedmica mode online, ali to nije uspjelo, ipak to nije to. Šta da kažem osim da je trenirka posljednjih meseci glavni odjevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne – dodala je.

Kaže da nije depresivna osoba, samo realna i misli da do ljeta neće proći kriza.

– Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas svi prozivaju za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kad mi budemo željeli. bh-index.info

Previous articleOVA SMJESA JAČA IMUNITET, LIJEČI PLUĆA, DJELUJE PROTIVUPALNO: Trebaju vam SAMO 3 SASTOJKA!
Next article(VIDEO) Suprug trudnice kroz suze poručio: “Neka dođu pred moju stariju kćerku i da joj objasne zašto kući neće doći dvije bebe”