KOLAJU PRIČE: Evo čime će se Trump baviti ako izgubi na izborima!

Region

KOLAJU PRIČE: Evo čime će se Trump baviti ako izgubi na izborima!

Predsjednička trka u SAD još nije gotova, ali se, po svemu sudeći, demokrata Džo Bajden sprema za ulazak u Bijelu kuću, dok će republikanac Donald Tramp morati da se povuče.

U međuvremenu, američki mediji prenose da Tramp već ima u planu čime bi mogao da se bavi nakon poraza na izborima, prenosi “Kurir.rs”. Naime, nekadašnja rijaliti zvijezda želi da pokrene svoju televiziju – Tramp TV, koja bi bila konkurencija Foks njuzu.

“Ukoliko izgubi, Tramp želi da uništi Foks njuz, ali želi da im ‘ukrade’ nekoliko poznatih voditelja, poput Šona Henitija i Takera Karlsona”, naveo je Džon Santuči iz ABC njuza.

Foks njuz je važio za medij koji je redovno pružao podršku predsedniku SAD, ali je Tramp izgleda bio ekstremno nezadovoljan kako su pratili njegovu predsjedničku trku. Naime, Foks njuz mu je u jednom trenutku okrenuo i leđa i prvi izvijestio da u pojedinim državama vodi Džo Bajden.

Navodno, vlasnik Foks njuza Robert Murdok je pozvao Trampa ove nedelje i rekao mu da je izgubio izbore, što je aktuelnog predsjednika dodatno razljutilo zbog čega je odlučio da se osveti nekada omiljenoj televiziji. novi.ba