KO BI SE OVOM NADAO U NOVEMBRU: DONOSIMO VREMENSKU PROGNOZU ZA NAREDNE DANE!

Uncategorized

KO BI SE OVOM NADAO U NOVEMBRU: DONOSIMO VREMENSKU PROGNOZU ZA NAREDNE DANE!

Danas, kako prognoziraju meteorolozi, sunčano u Hercegovini i jugozapadu Bosne.

U većem dijelu Bosne dugotrajna magla i niska naoblaka. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje do 10. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni.

U nedjelju sunčano u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. Na planinama sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje do 9. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni.

U ponedjeljak sunčano u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. Na planinama sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje do 9. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. hayat.ba