Home Uncategorized KO BI SE OVOM NADAO U NOVEMBRU: DONOSIMO VREMENSKU PROGNOZU ZA NAREDNE...

KO BI SE OVOM NADAO U NOVEMBRU: DONOSIMO VREMENSKU PROGNOZU ZA NAREDNE DANE!

116
0

KO BI SE OVOM NADAO U NOVEMBRU: DONOSIMO VREMENSKU PROGNOZU ZA NAREDNE DANE!

Danas, kako prognoziraju meteorolozi, sunčano u Hercegovini i jugozapadu Bosne.

U većem dijelu Bosne dugotrajna magla i niska naoblaka. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje do 10. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni.

U nedjelju sunčano u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. Na planinama sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje do 9. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni.

U ponedjeljak sunčano u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. Na planinama sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje do 9. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. hayat.ba

Previous articleŠTA ĆE SE DESITI AKO TRUMP ODBIJE NAPUSTITI BIJELU KUĆU?
Next articleUZ POMOĆ OVOG NAPITKA OČISTITE PLUĆA OD ŠLAJMA U MANJE OD DVA SATA!