Home Region JUTROS RANO SE OGLASIO DR KON NA FACEBOOK-u: Apel za sve građane!

JUTROS RANO SE OGLASIO DR KON NA FACEBOOK-u: Apel za sve građane!

189
0

JUTROS RANO SE OGLASIO DR KON NA FACEBOOK-u: Apel za sve građane!

“Izbjegavajte i smanjite kontakte. Vikendi su dani češćih kontakata i organizovanih zabava gde se možete zaraziti. Pomozimo jedni drugima, nosite maske”

Epidemiolog i član vladinog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa dr Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, smanje kontakte i izbjegavaju gužve i ukazao na to da su bolnice u glavnom gradu takoreći popunjene.

On je na svom Fejsbuk profilu savetovao sugrađanima da izbegavaju gužve i mesta na kojima se mogu zaraziti i naglasio da treba da smanje kontakte, pogotovo vikendima kada se ljudi češće druže.

“Beograđani, pomozite zdravstvenim radnicima u Beogradu… kritična je popunjenost bolnica. Opterećenost je ogromna i pomoć je potrebna… U situaciji smo kada će oboleli stanovnici Beograda morati da se eventualno upućuju na lečenje u bolnice po Srbiji… Izbegavajte gužve i mesta gde se možete zaraziti. Izbegavajte i smanjite kontakte. Vikendi su dani češćih kontakata i organizovanih zabava gde se možete zaraziti. Pomozimo jedni drugima, nosite maske,” napisao je Kon. novi.ba

Previous articleACI LUKASU UGROŽEN ŽIVOT, OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O NJEGOVOM STANJU: Ljekari sumnjaju na jedno!
Next articleVIDITE LI JEZIV DETALJ NA SLICI? DOBRO POGLEDAJTE NJENO TIJELO: Kad shvatite neće vam biti dobro…