Home Region Greška koju će pamtiti čitav život: Muškarac u kantu bacio kesu punu...

Greška koju će pamtiti čitav život: Muškarac u kantu bacio kesu punu novca!

144
0

Greška koju će pamtiti čitav život: Muškarac u kantu bacio kesu punu novca!

Egipatski državljanin nastanjen u Kuvajtu u trenutku nepažnje bacio je 8000 kuvajtskih dinara (oko 22.000 eura) u smeće, piše Al Khaleej Today, dnevnik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pošto je u banci podignuo novac, muškarac čiji identitet nije objavljen stavio je sve novčanice u veliku plastičnu vreću u mjestu Jabriya na zapadu Kuvajta. Kada je izišao iz svog doma da iznese smeće, Egipćanin se smeo pa je umjesto vreće sa smećem zgrabio vreću s novčanicama.

Zabunu je otkrio tek kada je krenuo provjeriti novac iz banke. Uzalud je pohrlio na ulicu gdje je, na svoju žalost, mogao tek ustanoviti da je kamion čistoće već ispraznio kante.

Kako piše kuvajtski dnevni list Al-Rai, nesretni Egipćanin obratio se lokalnim vlastima za pomoć i predočio im bankovnu potvrdu o podizanju novca. Lokalna policija preuzela je istragu, no izglede da pronađe izgubljeni novac smatra malenima. bh-index.info

Previous article(VIDEO) Bez komentara: Pogledajte kako se Trumpove obožavateljice mole ispred centra za brojanje glasova!
Next articleOVO NAS TRUJE SVAKI DAN, A DA TOGA NISMO NI SVJESNI: Konačno otkriveno, domaćice OPREZ!