Tanjin muž nastavlja da šokira: Ostavljala je sinove 7 dana da gladuju, više i ne pitaju za nju…

Showbizz

Tanjin muž nastavlja da šokira: Ostavljala je sinove 7 dana da gladuju, više i ne pitaju za nju…

Suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, odlučio je da prekine medijsku tišinu, te je dao ekskluzivnu ispovijest o braku sa pjevačicom, kao i o tome šta se dešavalo nakon što je sa djecom otišao u Australiju. Dušan je iznio niz tvrdnji koje su šokirale javnost, a među njima je i ta da djeca ne žele da pričaju sa mamom telefonom, kao i da je Tanja djecu svojevremeno zanemarivala i ostavljala da gladuju.

Naime, Tanja Savić našla se u centru skandala nakon što je objavila da je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju, kako ona tvrdi, bez njenog znanja i pristanka. Tanja je u emisiji “Magazin In” dala potresnu ispovijest o braku sa Dušanom, ali i o vremenu provedenom bez djece, a sada se oglasio i Jovančević, čija je priča potpuno drugačija od pjevačicine.

Dušan tvrdi da je pjevačica mogla da dođe da vidi djecu da je htjela, kao i da Maksim i Đorđe više i ne pitaju za nju, piše Telegraf.rs.

– Iskreno, ne, ne pitaju više za mamu. Na početku su je zvali da dođe, ona ih je stalno lagala i djeca su to osjetila. Prvo im je govorila da ne može zbog posla, onda zbog korone, da nema aviona, a mi smo joj sve nudili odavde – rekao je Dušan za pink.rs.

On je ispričao da je Tanja nestala na sedam dana dok su boravili u Beogradu, a da joj to nije bio prvi put.

– Ostavila nas je u Belvilu u Beogradu. Nismo znali sedam dana za nju, a nije joj prvi put. Rekla je, ako dođe u Australiju, da će roditelji da je se odreknu – istakao je Jovančević.

Tanjin suprug je ispričao da pjevačica traži od sinova da se sklone od oca kada razgovaraju sa njom, što djecu rastužuje.

– Čuju se svakodnevno, nekad i po dva puta, ali jako kratko, jer djeca ne žele da razgovaraju sa njom. Ja ih molim da pričaju sa njom. Kad ih pitam zašto ne žele da pričaju sa mamom odgovaraju zato što je dosadna i stalno ruži i ponižava tatu. Tjera ih da odu u sobu, da budu sami, da niko ne čuje o čemu ona priča, to djeci smeta. Najmlađem stalno govori: “Neka vam je Bog na pomoći” i on se jako rastuži zbog toga – rekao je Dušan i dodao da su djeca bila maltretirana i zapostavljana u Srbiji:

– U Australiji smo jer su bolji uslovi za djecu, ne seljakaju se i ne idu od dadilje do dadilje. Bili su maltretirani i ostajali gladni – ispričao je Dušan.

Pjevačicin još uvijek zakonit suprug osvrnuo se i na Tanjinu sestru Bilju, te je demantovao svoju suprugu. Naime, pjevačica je u emisiji “Magazin In” izjavila kako je sa svojom rođenom sestrom bila u svađi zbog Jovančevića, a njegova priča je potpuno drugačija.

– U emisiji je izjavila da sam je ja posvađao sa sestrom Biljom. Da sam ja rekao da ona loše utiče na Tanju. Nikad to nisam rekao. Čak sam joj nudio da ostavi svoj posao u vrtiću kao vaspitačica i da nam čuva djecu. Manje bi radila i imala bi veću platu… Čuvala je djecu jedno vrijeme i dovodila drugaricu. Kad je Tanja saznala da Bilja odvaja pola para što joj mi plaćamo i daje drugarici, pobijesnila je. Rekla joj je: “Ja to tebi dajem, ne treba ti drugarici da daješ pola! Budala si”. Bilja više nije htjela djecu da čuva i Tanji je bilo krivo, pa se žalila majci: “Nemam pomoć ni od koga, neće ni rođena sestra djecu da mi pazi”. A majka joj je na to odgovorila: “Djeca su ti jako nemirna Bilja dobije proliv od njih”. Tu se Tanja sa Biljom zakačila, slabo su razgovarale godinu dana. Ja sam uvijek tražio da Tanja zove Bilju da nam čuva djecu – izjavio je Dušan za pink.rs i dodao:

– Plus, Tanju je nerviralo što kad god bi imala nastup u Beogradu, Bilja bi je zvala da joj zakaže mjesto da dođe sa drugaricom. Tanja joj je govorila: “Možeš da izlaziš a moju djecu ne možeš da čuvaš”. Onda Bilja nije dolazila na nastupe…

Jovančević je dodao da više neće ćutati, te da želi da iznese istinu o svojoj supruzi i njihovom braku koji je posljednjih nedjelja pod lupom javnosti.

– Tanja Savić gradi svoju popularnost i karijeru na osnovu laži. Dosta sam trpio zlostavljanje, maltretiranje, psovke, uvrede, čak i prijetnje ub.stvom, prebijanja nogu i ruku. Dosta sam i ja ćutao – zaključio je Dušan. Telegraf.rs