Home Magazin Zanimljivosti RECITE NAM VAŠU VISINU, A MI ĆEMO VAM REĆI PRAVU I JEDINU...

RECITE NAM VAŠU VISINU, A MI ĆEMO VAM REĆI PRAVU I JEDINU ISTINU O VAMA: Evo ko ste vi zapravo!

163
0

RECITE NAM VAŠU VISINU, A MI ĆEMO VAM REĆI PRAVU I JEDINU ISTINU O VAMA: Evo ko ste vi zapravo!

Jednostavan test sa vjerovatnoćom od 90% odredit će ko ste, zapravo. Potrebno je samo izabrati svoju visinu i pogledati rezultat ispod:

140-150 cm

Pametna i visprena osoba. Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su – najvažnija stvar. Volite, u tišini i samoći, razmišljati o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.

150-160 cm

Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumiju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahteva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svjetle strane života. Veoma ste emotivni.

160-170 cm

Zanimljiva ste, i uzbudljiva ličnost. Istinoljubac. Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Vjerujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate povjerenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvijek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.

170-180 cm

Sigurna i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni. Vaš moto – „Uradi sam“. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino, što zahtevate od drugih je – da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu. Uspesnazena.rs

Previous articleDANAS JE NAJZGODNIJA PJEVAČICA NA ESTRADI, a kao dijete je izgledala OVAKO! Da li je prepoznajete? (FOTO)
Next articleURASTAJU VAM NOKTI, BOLOVI SU UŽASNI? Poslušajte savjet stručnjaka i RIJEŠITE SE TEGOBE!