TRUMP SE PONOSI KĆERKOM IVANKOM, A POGLEDAJTE KAKVA JE LJEPOTICA BIDENOVA KĆERKA: Brineta koja osvaja izgledom (FOTO)

Region

TRUMP SE PONOSI KĆERKOM IVANKOM, A POGLEDAJTE KAKVA JE LJEPOTICA BIDENOVA KĆERKA: Brineta koja osvaja izgledom (FOTO)

Ivanka Trump definitivno je najbliža osoba ocu Donaldu u obitelji. 39-godišnja Ivanka rođena je u braku Donalda Trumpa i Ivane Zelničkove. Nekoć je maštala o manekenskoj karijeri, a onda je krenula očevim stopama i posvetila se svom biznisu.

Prije nego što je njen otac postao predsjednik SAD-a, pokrenula je svoju modnu liniju. Kad je tata ušao u Bijelu kuću, Ivanka je pauzirala dotadašnju karijeru i sa suprugom Jaredom Kushnerom postala očeva savjetnica. Život Joea Bidena, sa druge strane, obilježile su velike porodične tragedije.

 

Demokratski kandidat za predsjednika SAD-a 1966. godine je diplomirao pravo, a uskoro nakon toga zaprosio je svoju djevojku Neiliu Hunter. Par se vjenčao iste godine, a brzo su dobili i djecu – dva dječaka i djevojčicu. Neilia Hunter bila je velika podrška u političkoj karijeri Joea Bidena.

Porodična idila se naprasno prekida za Božić 1972. godine. Sedam dana prije Božića, Neilia je sa troje djece izašla u trgovinu po potrepštine, a na njihov je automobil naletio kamion. Neilia i njihova jednogodišnja kćerkica su poginule na mjestu, a dvojica dječaka, Bidenovi sinovi Beau (Joseph) i Hunter (Robert) bili su teško ozlijeđeni.

Biden se od tragedije morao oporaviti zbog sinova te im se potpuno posvetio. Tri godine kasnije upoznao je današnju suprugu Jill koja se brzo zaljubila u njega. Vjenčali su se i ona je preuzela brigu o njegovoj djeci, a nedugo potom dobili su kćer Ashley koja je rođena 1981. godine.

Bidenova porodična idila potrajala je sve do 2013. godine kada je njegovom sinu Beauu dijagnosticiran tumor na mozgu. Beau Biden preminuo je dvije godine kasnije, u dobi od samo 46 godina. Biden, koji je u to vrijeme bio potpredsjednik SAD-a, bio je potpuno shrvan. novi.ba