Home Magazin Showbizz TERORISTI DA RAZNESU NARODNJAKE, NAJPRE ĐANIJA I PEJOVIĆA: Posle napada u Beču...

TERORISTI DA RAZNESU NARODNJAKE, NAJPRE ĐANIJA I PEJOVIĆA: Posle napada u Beču Nemeš napisao ZASTRAŠUJUČI status!

114
0

TERORISTI DA RAZNESU NARODNJAKE, NAJPRE ĐANIJA I PEJOVIĆA: Posle napada u Beču Nemeš napisao ZASTRAŠUJUČI status!

Bivši učesnik “Velikog brata” i muzičar u pokušaju Nikola Nemešević Nemeš podrugljivo je komentarisao teroristički napad u Beču i pozvao teroriste da “raznesu folkoteke”. Tom prilikom on je prozvao i sve pevače folk muzike, između ostalog i Radišu Trajkovića Đanija, a njegove morbidne šale naišle su na oštre reakcije javnosti.

– Hoće li ovi u Beču preći na naše folkoteke, zna li se šta? – rekao je na svom Instagramu. Njegova morbidnost naišla je na osudu pratilaca. Umesto da ga kritike navedu da se povuče i izvini kako žrtvama terorizma, tako i onima koji su uplašeni, Nemeš je nastavio po svom.

– Ne može čovek više ni da poželi smrt narodnjacima a da ga novine ne popljuju. Jedina sreća u svemu je što me, otkako sam pun kao brod, ne brine šta pišu novine – rekao je on, a onda potkačio Radišu Trajkovića Đanija.

– Đani idućeg vikenda umesto sa “Sam, sam” kreće svirku sa “Bam, bam” – rekao je, što je većina shvatila kao poziv na ubistvo pevača.

On se ni tu nije zaustavio pa je u obraćanju na Instagram storiju poželeo smrt i Aci Pejoviću.

– Ne vredi, moram da objasnim. Znači, meni ništa u tom terorističkom napadu i žrtvama nije smešno. Samo sam rekao da ne bi bilo loše kad bi pobili i narodnjake. Ne nekog konkretnog, nego sve narodnjake – počeo je on, a potom dodao da su mu navodno “teroristi javili da to nije moguće”.

– Sad su mi upravo javili da nije izvodljivo da sve narodnjake pobiju, nego da biram. A što ja da biram? Ne znam, brate, glupo mi je. Acu Pejovića – rekao je on.

Pozvali smo Đanija, ali se on nije javljao na telefon, pa je komentar dala njegova supruga Slađa.

– Molim? Šta kažete? Kakve su to boleštine? Sram ga bilo. Đani trenutno spava, a ja sam za volanom i šokirana sam. Kako ga nije sramota da se šali na taj račun, pa koliko je ljudi izgubilo život. Još da želi smrt drugim ljudima. Pa tu nije u pitanju samo moj suprug već cela estrada, pa onda gosti diskoteka – rekla je Slađa za Kurir i nastavila: – Strašno, užas! Šta je taj čovek, nikad čula za njega! Bolje da ga ne čuje država čime se bavi. Ja da sam vlast, uhapsila bih ga zbog širenja mržnje i propagiranja terorizma. Slobodno recite da je Đanijeva žena to izjavila. Jako sam besna. Taj čovek je psihopata! Pozvali smo i Pejovića, koji nije imao komentar. Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram Printscreen

Previous article(VIDEO) KOKOŠKO JEDNA! SVE PRŠTI KAD SE DVE CRNOGORKE DOHVATE U RADNJI: Cika, vika, psovke pa tetrapakom u glavu i to zbog ovoga!
Next articleDOKTOR KON UPOZORIO NA FEJSBUKU: Evo šta poručuje građanima za predstojeći vikend!